• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 Iulie , 2019

UAC Europe la Paris Airshow 2019

În perioada 17-23 iunie, pe aeroportul Le Bourget de lângă Paris, a avut loc cea de-a 53-a ediție a celui mai mare salon de aeronautică şi industrie spaţială din lume. Maramureşul şi, implicit, România, au avut un reprezentant de seamă la cel mai amplu eveniment din industria aeronautică. Şi la această ediţie, UAC Europe a participat la salonul aeronautic cu un stand şi o prezentare de un înalt nivel profesional, pe măsura prestigiului internaţional de care se bucură.

 

Inovație, provocare și grija pentru mediu. Acestea au fost cuvintele cheie ale Paris Airshow 2019. Salonul de la Le Bourget, cel mai mare din lume, a adunat la ediția din acest an 2.453 de expozanți, 150 de aeronave și peste 140.000 de profesioniști din industria aeronautică și spațială și vizitatori. Primele patru zile ale evenimentului au fost rezervate specialiştilor şi presei, iar ulterior salonul a fost deschis publicului larg.
Salonul Internațional de la Paris, a cărei primă ediție a avut loc în anul 1909, este cea mai reprezentativă manifestare din lume pentru industria aeronautică și spațială, iar UAC Europe nu putea lipsi de la un astfel de eveniment. Și în acest an, compania a fost prezentă cu un stand și o prezentare de excepție. Echipa care a reprezentat compania a fost una numeroasă și printre reprezentanții UAC s-au numărat Kevin Loebbaka - preşedinte UAC Europe, Corina Mulea – Director HR, Chiorean Ioan - administrator sediu, Paul Andreucci - director dezvoltare, Stéphane Jambu - director vânzări Europa, Chip Poth - CEO, Steve Althardt- manager vânzări SUA, John Daniels - director UACD și doi contractori care lucrează pentru UACD - Philip Hughes și Peter Welsh. De-a lungul celor patru zile, echipa a avut foarte multe întâlniri cu clienţii și a primit feedback-uri pozitive și oportu­nități bune pentru viitor.

 

 

Salon Aeronautic de la Le Bourget a început sub semnul avionului de luptă european destinat viitorului, prin semnarea unui acord-cadru între Franţa, Germania şi Spania cu privire la acest ambiţios proiect-far al apărării europene. Unul dintre susţinătorii aprigi ai proiectului, preşedintele francez Emmanuel Macron, a asistat luni la dezvelirea unei impozante machete gri, cu linii ascuţite şi aripă de tip „delta“, care reprezintă la scara de 100%, avionul de vânătoare aflat în centrul proiectului
„Sistemul de luptă aerian al
viitorului“ (SCAF). Ministrul francez al Apărării, Florence Parly, şi omoloagele sale Ursula Von der Leyen (Germania) şi Margarita Robles (Spania) au semnat apoi, la un stand al grupului industrial Dassault, un acord-cadru care va „structura relaţiile între cele trei ţări în proiectul SCAF“, menit să înlocuiască actualele avioane de luptă Rafale şi Eurofighter până în 2040.
Preşedintele Macron a sosit la ora locală 7.30 (8.30, ora României) la Le Bourget, la bordul unui nou avion de aprovizionare al Armatei Franceze a Aerului - un A330 MRTT -, după care a asistat la o defilare aeriană la care a parti­cipat „Patrouille de France” (formația oficială de acrobație aeriană a Armatei franceze), iar apoi a vizitat mai multe standuri, inclusiv cel al Ministerului francez al Apărării.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.