• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 15 Aprilie , 2016

UAC Europe la Maratonul de la Viena

Vienna City Marathon, maratonul care s-a desfăşurat pe 10 aprilie 2016, i-a condus pe cei 42.000 de atleţi din 130 de ţări prin zonele celor mai frumoase obiective turistice din Viena. Un milion de spectatori au asistat la celebra competiţie. Şi în acest an, Maramureşul a avut participanţi de seamă la Viena: 16 angajaţi de la UAC Europe au trecut linia de start, iar unul dintre ei, Ioan Pop, a parcurs tot maratonul de 42 de km, clasându-se pe locul 1632 din peste 10.000 de participanţi.

 

 

În 10 aprilie a avut loc cea de-a 33-a ediţie a Maratonului de la Viena. La captivantul eveniment sportiv au putut concura din nou, şi în 2016, participanţi de orice vârstă şi clasă de performanţă. În afară de maratonul desfăşurat pe distanţa clasică, semimaratonul şi maratonul cu ştafetă pentru echipe de câte 4 participanţi, au avut loc cu o zi înainte de maraton şi concursuri pentru copii şi adolescenţi.

 

Startul s-a dat la Vienna International Centre. S-a trecut peste Podul Imperial, prin Prater, care în anul 2016 îşi aniversează cel de-al 250-lea jubileu, s-a ajuns pe Ring, s-a trecut pe lângă minunatele edificii fastuoase din zonă şi de la Opera de Stat s-a ajuns la Palatul Schönbrunn şi din nou, înapoi pe Ring şi la Prater. Pentru prima dată, în 2016, spectaculosul traseu de sosire a trecut prin faţa clădirii Burgtheater. Cu subiectul anului „Teatrul emoţiilor“, Vienna City Marathon creează o simbioză între bucuria de a trăi, diversitatea culturală, tradiţia vieneză a actoriei şi emoţionantele momente sportive.

Şi în acest an, Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, a participat la eveniment, în total înscriindu-se la start 27 de echipe (a câte patru persoane) formate din angajaţii companiei. Maramureşul a fost şi el reprezentat la Maraton, deoarece UAC Europe a avut, ca şi anii trecuţi, participanţi la competiţie: 4 echipe (Ioan Pop, Mirela Ioana Kovacs, Cătălina Veronica Radu, Adrian Chiş, Petru Mihai Poduţ, Melinda Urmanczy, Tarik Bouali, Robert Dan Rădulescu, Raul Nastai, Andreea Gabriela Pop-Csuk, Laura Cristina Kameniczki, Paul Romeo Pop, Vlad Mihai Maur, Claudia Florina Marc, Ramona Alina Medan, Nicolae Babiciu) a câte patru persoane la maratonul cu ştafetă şi în plus, un angajat al companiei, Ioan Pop, a reuşit să alerge întreaga cursă clasică de marathon, adică 42 de km!

Mai mult, Ioan Pop a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 1632 din peste 10.000 de participanţi la această probă. 

 

 

Vienna City Marathon 2016

42,195 km Cursă clasică de maraton

21,097 km Semimaraton

Maraton - Ştafetă (cu echipe de câte 4 alergători, pe întreaga distanţă a maratonului)

Concursuri pentru copii în 9 aprilie 2016 (Coca-Cola 4.2. pentru

 

tineri sportivi între 10-18 ani şi Coca-Cola 2.0. pentru tineri sportivi între 6-10 ani)

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.