• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Iulie , 2016

„UAC Europe este o companie care se dezvoltă şi care generează dezvoltare”

UAC Europe este o companie în continuă dezvoltare, la nici o jumătate de an de la inaugurarea noilor spaţii de producţie, compania continuă investiţiile în Dumbrăviţa şi are planuri importante pentru viitor. În acelaşi timp, UAC Europe continuă şi chiar intensifică politica de implicare în comunitate.

 

 

Reporter: Cum aţi descrie activitatea companiei UAC Europe din prezent?

Daniel Vărzaru: UAC Europe este o companie care se dezvoltă şi care generează dezvoltare. Cred că UAC Europe a demonstrat că este un lider din toate punctele de vedere, atât prin profesionalismul înalt şi calitatea produselor sale, cât şi prin promptitudinea, seriozitatea şi respectul care ne caracterizează în tot ceea ce facem.

 

Reporter: Anul trecut, în luna noiembrie, UAC Europe inaugura noile spaţii de producţie din Dumbrăviţa. Ce planuri de dezvoltare are în prezent compania?

Daniel Vărzaru: UAC Europe continuă dezvoltarea. Pe lângă fabrica din Dumbrăviţa care a ajuns deja la peste 1000 de angajaţi şi care continuă să se dezvolte, recent, am dat startul unei noi investiţii, complementare celei existente la Dumbrăviţa, care se va construi la Tăuţii Măgherăuş, în zona Aeroportului Internaţional Baia Mare. Considerăm că, în aceşti 8 ani de când am devenit parte a comunităţii locale, am reuşit să realizăm un parteneriat durabil cu Dumbrăviţa, cu judeţul şi cu întreaga regiune, acestea au fost argumente pentru care grupul de firme din care face parte UAC Europe va demara o investiţie la Medieşu Aurit în viitorul apropiat, care va genera în prima etapă circa 300 de locuri de muncă. Cred că noile facilităţi de producţie vor transforma UAC Europe în cel mai important investitor din Nord Vestul României.

 

Reporter: Câteva cuvinte despre politicile de implicare în comunitate?

Daniel Vărzaru: UAC Europe crede în puterea echipei şi în parteneriate deschise şi durabile cu partenerii locali. Credem că, numai împreună cu angajaţii, cu comunitatea locală, cu instituţiile statului, putem rezolva nevoile locale şi putem crea un model de colaborare inter-instituţională care să genereze dezvoltare şi prosperitate. În comuna Dumbrăviţa funcţionează cu succes un astfel de parteneriat, în toate domeniile de activitate şi ne străduim să-l adaptăm cât mai bine nevoilor locale şi să-l perfecţionăm.

Avem o colaborare excelentă cu toţi factorii locali şi judeţeni şi doresc să profit de ocazie pentru a le mulţumi tuturor pentru deschidere şi sprijin.

În fond, obiectivul comun pe care îl urmărim cu toţii este mai binele comunităţii şi mă bucur că, împreună, punem cu toţii umărul la realizarea acestui deziderat, iar rezultatele nu întârzie să apară.

În viitor, UAC Europe va continua această politică de implicare în comunitate, avem proiecte în toate domeniile: educaţie, cultură, religie, sport, administraţie, mediu, sănătate etc. şi pregătim altele noi. De exemplu, un deziderat mai vechi al companiei este deschiderea unei şcoli profesionale în comuna Dumbrăviţa şi, împreună cu primăria şi şcoala, sperăm să realizăm acest lucru în viitorul apropiat.

 

Reporter: UAC Europe este unul dintre cei mai mari angajatori din Maramureş. Ce i-aţi transmite unui tânăr în căutarea unui loc de muncă?

Daniel Vărzaru: Aşa este, numărul angajaţilor UAC Europe creşte aproape zilnic şi continuăm să facem angajări. Ce i-aş transmite unui tânăr? În primul rând faptul că poate găsi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională şi în ţară, că într-o companie serioasă, solidă şi într-un mediu competitiv, dedicat, care funcţionează la înalte standarde profesionale, ai şansa de a deveni mai bun. Şi că îi aşteptăm la interviu pe toţi cei care doresc să se alăture marii familii a UAC Europe.

 

 

„Numărul angajaţilor UAC Europe creşte aproape zilnic şi continuăm să facem angajări. Ce i-aş transmite unui tânăr? În primul rând faptul că poate găsi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională şi în ţară, că într-o companie serioasă, solidă şi într-un mediu competitiv, dedicat, care funcţionează la înalte standarde profesionale, ai şansa de a deveni mai bun. Şi că îi aşteptăm la interviu pe toţi cei care doresc să se alăture marii familii a UAC Europe”.

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe

 

 

Reporter: Cum veţi sărbători 4 iulie?

Daniel Vărzaru: Vom sărbători 4 iulie în avans cu o zi, alături de întreaga comunitate din Dumbrăviţa, la „Festivalul portului, dansului şi cântecului de pe Fisculaş” şi cred că nici nu se putea mai bine, deoarece este o sărbătoare a patriotismului local, a mândriei, demnităţii şi valorilor moştenite de la străbuni.

 

Reporter: Ce reprezintă pentru dumneavoastră ziua de 4 iulie?

Daniel Vărzaru: Ziua de 4 iulie nu este numai o sărbătoarea naţională a Statelor Unite ale Americii. Este sărbătoarea tuturor celor care cred în libertate, democraţie şi drepturile omului.

Am considerat întotdeauna că SUA este o superputere mondială nu atât datorită economiei performante, forţei militare unice, demografiei sau geografiei. Ci, mai ales datorită mecanismelor democratice.

SUA este o superputere mondială pentru că a demonstrat că la baza progresului şi dezvoltării trebuie clădită o temelie solidă a principiilor. Şi fără libertate, egalitate, respectarea drepturilor omului, nu putem construi durabil în niciun domeniu.

 

Reporter: Cum se situează fabrica din Dumbrăviţa faţă de celelalte fabrici ale grupului?

Daniel Vărzaru: Fabrica din România a devenit un punct cheie a investiţiilor grupului, este fabrica cu cel mai mare număr de angajaţi, peste 1000, este în continuă dezvoltare, iar premiile şi recunoaşterile clienţilor noştri demonstrează înaltele standarde calitative aplicate şi aici, ca şi în celelalte locaţii ale grupului. Cred că investiţia din Dumbrăviţa reprezintă, din toate punctele de vedere un succes, iar lucrurile nu se termină aici.

Procesul de dezvoltare continuă, atât la Dumbrăviţa, iar în viitorul apropiat va continua şi în Tăuţii Măgherăuş, în zona Aeroportului Internaţional Baia Mare. De asemenea, grupul de firme din care face parte UAC Europe va demara o investiţie la Medieşul Aurit, în judeţul Satu Mare. Suntem mândri că viziunea grupului poate fi pusă în practică aici, în Nordul României, suntem mândri de modul în care a crescut şi s-a dezvoltat compania în ultimii ani şi, mai ales, suntem mândri de echipa care a făcut posibile toate aceste lucruri, demonstrând că, atunci când pui suflet în ceea ce faci, când îţi faci treaba cu seriozitate, orice este posibil. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.