• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 August , 2014

Turneul „Intră şi tu în lumea Vinul.Ro”, în Baia Mare

 

Vinul.Ro înseamnă cea mai mare comunitate online a iubitorilor de vin din România, dar şi o revistă de educaţie despre vinuri şi lifestyle cu distribuţie naţională. Altfel spus, un lider şi un pioner într-un domeniu prea puţin cunoscut în România.

 

Din acest an, echipa Vinul.Ro a iniţiat o metodă interactivă şi inedită de promovare a culturii vinului, împreună cu Casa de Vinuri Cotnari, desfăşurat sub sloganul „Intră şi tu în lumea Vinul.Ro”.

Pentru a iniţia legături cu iubitorii de vin din toată ţara, echipa Vinul.ro, condusă de Cezar Ioan, editorul revistei, şi-a propus să ajungă în cât mai multe oraşe din ţară, şi, după oraşe ca şi Bucureşti, Constanţa, Cluj, Braşov, Iaşi, Oradea etc., săptămâna viitoare, turneul Vinul.Ro ajunge şi în Baia Mare.

 

Vineri, 29 august, Vinul.Ro lansează la Baia Mare numărul 76 al revistei tipărite. Evenimentul va avea loc începând cu orele 19:00, la Casa Crişan (Str. Victoriei nr. 5). Organizatorii vă aşteaptă să răsfoiţi în premieră noul număr al revistei şi să vă bucuraţi de o degustare Casa de Vinuri Cotnari. Intrarea la eveniment se face prin achiziţionarea unui exemplar Vinul.Ro - 20 ron -, ca act de susţinere a culturii (tipărite) a vinului.

 

Degustarea de vin şi bufetul sunt incluse în acest pret! Aşadar, participanţii la eveniment vor avea ocazia să ia parte la degustări, discuţii şi distracţie alături de prieteni, desigur, garnisite cu un vin bun.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.