• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Mai , 2018

Turneul internațional de fotbal „Marea Unire” de la Fărcașa

Cele opt echipe au fost împărţite în două grupe, jucându-se în sistem „fiecare cu fiecare”. Primele două clasate din fiecare grupă vor disputa finala şi respectiv finala mică. Echipele clasate pe locurile 3 și 4 în grupe vor disputa meciuri de clasament.
Cu excepția finalei şi a meciului pentru locul 3, celelalte partide se vor juca concomitent, terenul fiind împărțit în două. Se vor juca câte două reprize a 10 minute cu excepția finalei care va avea 2 reprize a câte 15 minute.
La sfârşitul competiţiei se vor acorda cupe, diplome şi medalii.
Oaspeții din Franța sosesc miercuri, 25 aprilie, la Fărcașa. Delegația cuprinde 44 de persoane: copii-jucători, antre­nori și părinți. Din delegație fac parte şi domnii Hervé LEPILEUR, primarul comunei Gonneville La Mallet și Daniel Perier, viceprimar.

Pe timpul sejurului în România, oas­pe­ții francezi vor avea parte de o serie de activități: vizite la obiective culturale, ecumenice şi economice din comuna Fărcașa, un mini-tur al Maramureșului cu vizitarea unor obiective turistice re­numite: Mănăstirea Săpânța-Peri, Cimi­tirul Vesel din Săpânța, municipiul Sighetu Marmației, Mănăstirea Bârsana etc., vizitarea municipiului Baia Mare și alte surprize plăcute.

Primarul comunei Fărcașa, domnul Ioan Stegeran, invită toți iubitorii de sport din comună și din împrejurimi să ia parte la aceste întreceri promițând că veți asista la un eveniment sportiv de excepție!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.