• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Aprilie , 2015

Trustul de presă TV Sighet, Sighet FM şi Maramedia.ro, de şase ani în mijlocul comunităţii

Trustul de presă TV Sighet, Sighet FM şi MaraMedia.ro împlineşte 6 ani de existenţă. Şase ani în care singurul scop a fost acela de a aduce în faţa publicului cele mai importante evenimente din judeţ, cele mai proaspete informaţii, dar şi cele mai interesante emisiuni. Un trust de presă local, care, prin intermediul câtorva jurnalişti, a reuşit să ţină la curent zecii de mii de telespectatori, ascultători sau cititori.

 
 

Echipa TV Sighet, Sighet FM şi MaraMedia a suferit modificări de-a lungul celor 6 ani, dar a rămas acelaşi trust de presă local care are un singur scop: de a informa publicul clar, concis şi obiectiv. A luat naştere din dorinţa de a arăta că şi în Sighetu Marmaţiei se poate face presă de calitate şi pentru ca maramureşenii să afle ce se întâmplă lângă casa lor. „Ştirile de lângă casa ta”, cum spune şi sloganul grupajelor informative ale TV Sighet, au intrat zi de zi în casele maramureşenilor cu cele mai importante informaţii. Ştiri culese de o echipă tânără, care a fost de fiecare dată în mijlocul evenimentelor pentru ca telespectatorii, ascultătorii şi cititorii să fie în temă cu tot ce se întâmplă în jurul lor. Profesionalismul şi loialitatea faţă de public sunt cele două elemente esenţiale care de 6 ani stau la baza jurnalismului practicat de echipa TV Sighet, Sighet FM şi MaraMedia.ro. Mereu în slujba cetăţenilor, mereu alături de cei care ne urmăresc, ascultă sau citesc.

 

Momentul aniversar a fost marcat joia trecută la un local din municipiu, într-un cadru festiv şi în prezenţa a peste 100 de invitaţi, unde au fost desemnaţi şi câştigătorii titlurilor de Maramureşeanul Anului 2014, o campanie realizată de trustul de presă TV Sighet, Sighet FM şi Maramedia.ro, care a ajuns la cea de-a doua ediţie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.