• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 August , 2018

Toate proiectele lunii august au fost votate de consilierii județeni în ședință ordinară

Ședința a fost condusă de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședinții Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan, dar și secretarul județului, Aurica Todoran.
S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Construire anexă pentru depozitare - magazie pentru lemne” la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, fiind atribuite și licenţele de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate pentru operatorii de transport declaraţi câştigători la şedinţele de atribuire electronice, dar și licențele pentru curse regulate speciale pentru elevi și an­gajați. Un alt proiect de hotărâre a privit modificarea Programului de transport 2013 - 2019 prin reducerea numărului de curse din graficul de circulație.

Aleșii județeni au aprobat organigrama, statul de funcții şi  Regulamentul de organizare şi funcţionare ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului Maramureş, respectiv organigrama și statul de funcții la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară. Consilierii județeni au votat pentru achiziţionarea de servicii juri­dice de asistență şi de reprezentare pentru Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Sighetu Marmaţiei, în litigiu de muncă, dar au aprobat și normele financiare pentru utilizarea sumelor alocate de Consiliul județean prin contracte de susținere financiară a activităților sportive.
Punctele suplimentare de pe ordinea de zi au prevăzut încheierea Acordului de cooperare între Consiliul Județean și Asociația Social – Cultural  - Creștină „eCreator” în vederea realizării în co­mun a acțiunii „Maramureșul Uni­rii”, precum și un proiect privind participarea județului Maramureș la Festiva­lul Internațional „Centenar Fest”, organizat de Centrul Cultural Vatra din Republica Moldova. În finalul ședinței, consilie­rilor județeni li s-a făcut o informare privind Raportul de audit din luna iulie a Camerei de Conturi Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.