• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Septembrie , 2013

Toamna se numără activităţile AIST School

Echipa American International School of Transylvania rămâne fidelă misiunii pe care şi-a asumat-o, aceea de a oferi servicii educaţionale de înaltă calitate pentru minte, trup şi suflet, susţinând şi promovând potenţialul de dezvoltare extraordinar pe care copiii şi tinerii din comunitatea noastră îl au. În acest sens, dorim să completăm activităţile din şcoli şi grădiniţe cu următoarele programe grupate pe categorii de vârstă:

 
Copii 4-5 ani
 

- Start English! este un curs de iniţiere în limba engleză pentru preşcolari, program care durează 2 ore/zi, în intervalul 13:00–15:00, luni şi miercuri, la preţul de 15 lei/zi şi este coordonat de un vorbitor nativ de limbă engleză. Acumularea de cunoştinţe se face prin metode interactive de jocuri educative. Înscrieri la office@aistschool.ro.

 

- Start German! este un curs de iniţiere în limba germană pentru preşcolari, program care durează 2 ore/zi, în intervalul 13:00 – 15:00 în zilele de marţi şi joi, la preţul de 15 lei/zi şi este coordonat de un vorbitor nativ de limbă germană. Acumularea de cunoştinţe se face prin metode interactive de jocuri educative. Înscrieri la office@aistschool.ro.

 
Copii 5-6 ani
 

- After School English, program derulat cu succes şi anul şcolar trecut, foloseşte o metodă extrem de eficientă de învăţare a limbilor străine implementată de o profesoară cu experienţă şi spirit tânăr, pentru familiarizarea copiilor cu limba engleză şi îmbunătăţirea abilităţilor lor de comunicare. Cursul, la sfârşitul căruia copiii îşi vor fi însuşit peste 500 de cuvinte predate activ, are o durată de 2 ore/zi, 1 zi/ săptămână, se desfăşoară în intervalul 16:00 – 18:00 sau 17:00 – 19:00 de luni până vineri, costă 25 lei/şedinţă (pentru abonamente se oferă discounturi) şi va fi finalizat cu o evaluare din partea Consiliului Britanic (opţional). Înscrieri la 0747.575.946 sau office@aistschool.ro.

Copii 6-7 ani
 

- International After School, program inedit desfăşurat în limba engleză, adresat copiilor din clasa pregătitoare care vor avea oportunitatea de a parcurge toate materiile şcolare din învăţământul românesc în limba engleză, plus multe alte activităţi-suport pentru învăţământul bilingv în timpul celor 4 ore de program (12:00 – 16:00) de luni până vineri, la preţul de 25 lei/zi, sub îndrumarea unei învăţătoare cu vocaţie pentru această meserie, bună cunoscătoare atât a învăţământului românesc cât şi a sistemului de educaţie britanic. Programul include şi Cluburile Discovery, Numberland, In the Spotlight, Read and Lead şi Arts descrise mai jos (fără şedinţele-bonus şi adaptate pentru vârsta de 6, 7 ani). Înscrieri la office@aistschool.ro.

Copii 7-8 şi 9 ani

- After School English este un curs special conceput pentru a îmbunătăţi atât abilităţile de comunicare în limba engleză cât şi competenţele de exprimare scrisă şi de înţelegere a unui text citit sau ascultat. Programa acestuia acoperă tematica testată de examenele de competenţă lingvistică create de Cambridge ESOL Marea Britanie, până la finalul cursului participanţii însuşindu-şi aproximativ 900 de cuvinte predate activ şi fiind capabili să construiască enunţuri complexe şi coerente. Programul recomandat este de 2 ore/zi, 1 sau 2 zile/săptămână, se desfăşoară în intervalul 16:00 – 18:00 sau 17:00 – 19:00, de luni până vineri, costă 25 lei/ şedinţă (pentru abonamente se oferă discounturi) şi va fi finalizat cu un Test Cambridge pentru copii – Young Learners English: Starters (opţional). Înscrieri la telefon 0747-575.946 sau la adresa de e-mail office@aistschool.ro.

 

- Clubul Discovery îi va familiariza pe copii cu minunile ştiinţei şi efectele sale, va dura 1 oră/zi, în intervalul orar 16:00 - 17:00 în ziua de luni şi va costa 20 lei/zi. Viitorilor exploratori le oferim şi o şedinţă gratuită de Muzică de la 17:00 – 18:00 pentru a le pune bazele unei culturi muzicale. Activităţile se vor desfăşura în limba engleză. Înscrieri la office@aistschool.ro.

 

- Clubul Numberland îşi propune să le ofere copiilor ocazia de a se juca cu numerele şi de a îndrăgi matematica timp de 1 oră/zi, între 16:00 - 17:00, la preţul de 20 lei/zi, activitate la care se adaugă o şedinţă gratuită de Pictură de la 17:00 la 18:00 pentru ca viitorii matematicieni să se bucure şi de armonia formelor şi a culorilor. Activităţile se vor desfăşura în limba engleză. Înscrieri la office@aistschool.ro.

- Clubul In the Spotlight va stimula talentul actoricesc şi memoria, temperând emotivitatea/frica de a vorbi în public a copiilor. Programul durează 1 oră/zi, miercurea, între 16:00 şi 17:00, costul fiind de 20 lei/zi. În plus, micii artişti vor beneficia de o şedinţă gratuită de Sport de sezon de la 17:00 la 18:00 pentru a cunoaşte cât mai multe sporturi şi a le practica. Activităţile se vor desfăşura în limba engleză. Înscrieri la office@aistschool.ro.

- Clubul Read and Lead reprezintă un excelent punct de plecare pentru a încuraja plăcerea lecturii şi a le atrage atenţia copiilor că citind obţin informaţii despre tot ce-i înconjoară. Clubul de lectură durează 1 oră/zi, între 16:00 şi 17:00, joia, având preţul de 20 lei/şedinţă, la care se adaugă o oră gratuită de Artă creativă, între orele 17:00 şi 18:00 pentru a reflecta în desene/ obiecte/colaje rodul imaginaţiei stimulate de lectură. Activităţile se vor desfăşura în limba engleză. Înscrieri la office@aistschool.ro.

- Clubul Arts are scopul de a încuraja aptitudinile şi talentele artistice ale copiilor, a-i familiariza cu tipurile de artă şi a le cultiva simţul frumosului. Toate acestea vor fi promovate în intervalul 16:00 - 17:00, în ziua de vineri, costul cursului fiind de 20 lei/zi. Mai mult decât atât, copiii vor beneficia de o oră de aprofundare a uneia dintre arte, dansul, de la orele 17:00 la 18:00, fără costuri suplimentare. Activităţile se vor desfăşura în limba engleză. Înscrieri la office@aistschool.ro.

 

Copii 8, 9 şi 10 ani

- After School English este un curs de limba engleză conceput pentru a îmbunătăţi atât abilităţile de comunicare în limba engleză cât şi competenţele de exprimare scrisă şi de înţelegere a unui text citit sau ascultat. Programa cursului acoperă tematica testată de examenele de competenţă lingvistică create de Cambridge ESOL Marea Britanie. La finalul acestuia participanţii îşi vor fi însuşit aproximativ 1100 de cuvinte predate activ şi vor fi descoperit plăcerea de a citi texte scurte în limba engleză şi de a redacta mesaje scrise corect şi structurate din punct de vedere gramatical. Programul recomandat este de 2 ore/zi, 1 sau 2 zile/săptămână, se desfăşoară în intervalul 16:00 – 18:00 sau 17:00 – 19:00 de luni până vineri, costă 25 lei/şedinţă (pentru abonamente se oferă discounturi) şi va fi finalizat cu un Test Cambridge pentru copii – Young Learners English: Movers (opţional). Înscrieri la telefon 0747-575.946 sau la adresa de e-mail office@aistschool.ro.Copii 10, 11 Şi 12 ani

- After School English este un program de învăţare a limbii engleze a cărui programă acoperă tematica testată de examenele de Competenţă lingvistică create de Cambridge ESOL Marea Britanie La finalul programului participanţii îşi vor fi însuşit aproximativ 1400 de cuvinte predate activ şi vor fi capabili să înţeleagă mesajele transmise oral sau scris. Copiii vor avea, de asemenea, capacitatea de a produce, fără ajutor, mesaje orale şi scrise structurate şi coerente. Programul recomandat este de 2 ore/zi, 1 sau 2 zile/săptămână, se desfăşoară în intervalul 16:00 – 18:00 sau 17:00 – 19:00 de luni până vineri, costă 25 lei/şedinţă (pentru abonamente se oferă discounturi) şi se va finaliza cu un Test Cambridge pentru copii – Young Learners English: Flyers (opţional). Înscrieri la telefon 0747-575.946 sau la adresa de e-mail office@ aistschool.ro.

 
13, 14 şi 15 ani

- English is Cool! este un curs de limba engleză de 2 ore/zi structurat în mod echilibrat aşa încât să permită aprofundarea cunoştinţelor teoretice de limbă engleză acumulate în şcoală de fiecare participant şi totodată să faciliteze comunicarea cu vorbitori nativi pentru a oferi un cadru real al învăţării acestei limbi străine. Programul se va derula în intervalul 14:00 – 16:00 în ziua de luni pentru tinerii de 13 ani, miercuri pentru cei de 14 ani şi vineri pentru cei de 15 ani, iar preţul este de 25 lei/şedinţă. Înscrieri la office@aistschool.ro.

 
Vă aşteptăm!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.