• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Octombrie , 2018

Theater du Soleil vă prezintă în premieră comedia „Păzea că vine Apocalipsa”

Theater du Soleil Entertainment vă invită să luaţi parte la comedia noastră savuroasă, în patru acte, despre oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe.
Personajele noastre trebuie să descopere în scurtul timp rămas ce vor din toată inima și cu adevărat să facă, sau să găsească răspunsuri pentru întrebările care îi macină. Opt actori cunoscuți și îndrăgiți de dumneavoastră vor da viață acestor eroi simpatici și ciudați, vă vor face să râdeți cu lacrimi de metehnele omenești și poate vă vor inspira să trăiți din plin, măcar pentru 90 de minute ca și cum acestea ar fi ultimele.
Un act ne va arăta cum se reaşează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, divizată de propriile credințe şi care în plus se confruntă cu o dilemă izvorâtă din tradiţie: de Apo­calipsă se taie sau nu se taie calul???
Alt act ne va descrie transformarea vieţii de cuplu, a iubirii şi a curajului. Poate, oare, sfârşitul iminent să aducă împlinirea iubirii de vis? Poate curajul şi dăruirea să transceandă apocalipsa? Adulterul ajută în mo­mentele tensionate?
Altul ne va aduce în pragul îmbră­ţisării adevărului. Întâlnirea viziunilor religioase diferite poate fi amu­zantă când are loc în ultimul ceas. Atunci când un terorist se consultă cu un preot ortodox cu privire la sensul Jihadului pot avea loc revelaţii profunde şi iluminări subite.
Un al patrulea act ne va pune în faţa dilemei fundamentale: oare, în anumite circumstanţe, e bine sau rău să vină sfârşitul?! Vom analiza o relaţie foarte asemănătoare cu... apocalipsa însăşi, protagoniştii fiind un ginere, o mireasă şi o soacră. 

În rolurile principale îi puteți aplauda pe:  Lavinia Stoica, Ada Palade,  Ve­ro­nica Bâtcă, Isabela Iacupovici, Constantin Zamfirescu, Cătălin Ma­rin, Jean Lemne, Cristi Simion şi Emil Mitrache. Regia este semnată de Me­lia Cerchez.  Textul:  Melia Cerchez.

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe Eventim.ro şi de la casa de bilete a sălii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.