• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Decembrie , 2015

Termenul la lucrările de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal ar putea fi prelungit

Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canal în municipiul Sighetu Marmaţiei ar putea fi prelungite până în prima parte a anului viitor. Acest lucru se datorează în primul rând problemelor întâmpinate pe parcursul lucrărilor din cauza avizelor pe care autorităţile naţionale le-au emis cu întârziere.

Aceste lucrări sunt incluse în trei proiecte. Unul dintre ele va fi finalizat în acest an şi este cel mai amplu, deoarece cuprinde aproape toate străzile.

„Primul proiect, care trebuia finalizat în vară, putem spune că este aproape de final, mai existând doar câteva retuşuri şi conectări la reţeaua existentă, care sperăm ca undeva până la sfârşitul anului vor fi finalizate”, a declarat Viorel Miculescu, şeful biroului tehnic din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei.

 

Celelalte două au demarat mai târziu, fapt pentru care ele nu au fost încă aduse pe ultima sută de metri. În acest sens s-a făcut o solicitare pentru ca termenul de finalizare, care era iniţial sfârşitul acestui an, să poată fi prelungit până la mijlocul anului viitor.

„Referitor la celelalte două proiecte care se află în execuţie s-a primit undă verde la comisia care gestionează fondurile europene, ca să se poată prelungi până pe la mijlocul anului viitor”, a mai arătat Viorel Miculescu.

 

În mare parte, lucrările au fost finalizate. Au mai rămas câteva străzi, cum ar fi Piaţa Libertăţii, Bogdan-Vodă, Dragoş-Vodă, dar şi porţiuni de străzi de la periferia oraşului, precum Valea Hotarului, Iapa şi zona Cearda, întârzierile datorându-se avizelor primite târziu de la CNADNR. Probleme legate de avizele emise cu întârziere au fost întâmpinate şi pe străzile care se traversează calea ferată.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.