• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Octombrie , 2016

Teatrul Municipal Baia Mare, în turneu

Teatrul Municipal Baia Mare a participat în săptămâna 26 septembrie – 02 octombrie la două importante festivaluri naţionale: Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea (cu spectacolul ALBASTRU. GALBEN. ROŞU.) şi la Excelsior Teen-Fest de la Bucureşti (cu spectacolul  COLUMBINUS).

 

Excelsior Teen-Fest este un festival dedicat adolescenţilor, aflat anul acesta la cea de-a doua ediţie, şi imaginat ca un periplu parcurs de tineri  printr-un oraş ascuns al artelor.

Festivalul a fost constituit pe două direcţii: spectacole care ating universul de preocupări, probleme, teme de viaţă ale tinerilor – TEEN ATTITUDE - şi pe programele de studiu ale adolescenţilor – REBORN CLASSICS. Aflat în concurs, spectacolul COLUMBINUS al Teatrului   Municipal Baia Mare, încadrat la secţiunea TEEN ATTITUDE, a   reuşit o performanţă extraordinară, câştigând MARELE PREMIU (de altfel, singurul premiu din competiţie), învingând o suită de teatre importante: Teatrul de Comedie din Bucureşti, Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, Teatrul Naţional „Radu Stanca” din   Sibiu, Teatrul Mic din Bucureşti, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, Unteatru din Bucureşti, Teatrul „Luceafărul” din Iaşi etc.

Spectacolul nostru s-a jucat la Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti, în faţa unui public entuziast, iar premiul câştigat demonstrează, încă o data, că Baia Mare nu s-a aflat întâmplător la un pas de a câştiga titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.