• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Septembrie , 2014

Tăriceanu a bifat Maramureşul

Preşedintele partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, a fost în Baia Mare într-o vizită electorală şi pentru a lua pulsul filialei maramureşene. Preşedintele Senatului a fost însoţit de Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi, într-un colţ, Ovidiu Silaghi.

 

În Centrul Vechi al Băii Mari, la Millennium, a avut loc întâlnirea lui Tăriceanu cu cei din filiala maramureşeană, cu primari care au trecut sau care vor trece la PLR. În aşteptarea conferinţei de presă, sala mare a fost ocupată de membri şi simpatizanţi ai noii formaţiuni politice. Printre cei prezenţi au fost lideri ai PNL, chiar dacă în momentul de faţă sunt într-o zonă de umbră, ei sunt printre liderii filialei. Probabil au venit să vadă, să asculte, să judece.

Multe june prezente, semn că PLR are lipici la tinere ce visează la o carieră politică. Afară, pe o stradă lăturalnică erau parcate o ambulanţă şi o maşină de pompieri. Poliţişti, pompieri şi cei de la ISU s-au strâns pe platou şi povesteau cu haz probleme ce ţin de zona lor de competenţe. Pe străzi toţi erau în dispozitiv, având în vedere că al doilea om din stat era în centrul Millennium. După discuţiile cu aleşii locali, Tăriceanu şi suita sa au venit în sală la conferinţa de presă. Evident, cu o oarecare întârziere, dar scuzabilă din moment ce se aflau în provincie, la capăt de ţară.

 

Preşedintele Senatului a dat liber la întrebări. Lângă el au luat loc Emil Marinescu, Liviu Titus Paşca şi Cornelia Negruţ, semn că au trecut în PLR.

Tăriceanu a fost întrebat de situaţia politică a momentului, de suspendare şi de filiala maramureşeană.

 

Liderul PLR a încercat să fie concis şi la obiect, dar nu a dat răspunsuri memorabile. Pe de altă parte, a făcut şi gafe ce ne arată că s-a pregătit superficial, sau vizita s-a făcut în grabă. Vrând să pară un cunoscător al vieţii politice maramureşene, a spus, printre altele, că Radu Stroe este parlamentar maramureşean. Chiţoiu îi tot şoptea îndreptarea gafelor.

La capitolul noutăţi, a spus că ar fi mulţumit dacă Emil Marinescu va accepta poziţia de preşedinte interimar al filialei, de Dan Marinca, nici un cuvânt!

 

După conferinţa de presă, Marinescu a spus că a fost luat prin surprindere de Tăriceanu, că nu ştia de propunere şi că este onorat. Vicepreşedintele CJ Maramureş a mai spus că a vorbit cu mai toţi primarii liberali, dar că la acest moment nu are nici o certitudine că va fi urmat de aleşi din localităţile judeţului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.