• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Februarie , 2013

Târgul Ofertelor Educationale din Străinătate EEF ajunge în Baia Mare în luna februarie!

Târgul Ofertelor Educationale din Străinătate EEF (European Education Fair) îşi deschide porţile la Cluj şi Bucureşti în această lun! Evenimentul constă în aducerea unor reprezentanţi ale celor mai prestigioase universităţi din Europa, unde participanţii evenimentului au ocazia de a sta de vorbă cu aceştia, de a se informa cu privire la procedurile premergătoare dosarului de aplicare şi a modului de viaţă din ţara în care doresc să studieze.

Pe 21 februarie, caravana va fi prezentă la Cluj, la Hotel Napoca Cluj, iar pe 23 februarie, la Athenee Palace Hilton din Bucureşti, ambele locaţii având deschiderea de la ora 11.00.

 

Caravana Ofertelor Educaţionale va deschide seria de evenimente marca EEF pe 18 februarie 2013, la Oradea, continuând pe 19 februarie în Baia Mare şi încheindu-se pe 20 februarie la Târgu Mureş. Aceasta va consta în prezentări, în cadrul liceelor din oraşele menţionate, ale programelor şi ofertelor educaţionale ale universităţilor din afara ţării.

 

În Baia Mare, 19 februarie 2013, la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai programul Caravanei va fi după cum urmează:

- 13.00 - prezentări universităţi (VIA + ZIBAT)

- 14.00 - întrebări, discuţii

- 14.30 - testare/ discuţii one to one la standurile universităţilor

- 15.30 - încheiere testare

 

Mai mult decât atât, în virtutea atractivităţii sporite de care se bucură, ca destinaţie de studiu pentru tinerii români, Danemarca, IEC – International Education Center Romania organizează, în conexiune cu EEF alt eveniment educaţional: Danish Day (22 februarie, ora 13.00 la Athenee Palace Hilton din Bucureşti).

 

Iniţiatoarea acestui eveniment, International Education Center (IEC) România este o organizaţie membră EDvisory, o reţea internaţională de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional (www.iec.ro).

IEC promovează mobilitatea educaţională pentru elevii şi studenţii din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Macedonia, desfăşurând programe de plasament liceal şi universitar.

 

Înscrierile la Târgul Ofertelor Educaţionale din Străinătate se fac accesând site-urile www.eef.ro şi www.danish-day.com.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.