• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Septembrie , 2017

Târgul Expoziţional de Berbeci s-a bucurat de un real succes

 

Vicepreşedintele Consiliului Jude­ţean Maramureş, Ioan Doru Dăncuş, prezent la acest eveniment alături de prefectul şi subprefectul judeţului, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale, a felicitat iniţiativa organizatorilor de a organiza acest târg şi i-a asigurat de întreg sprijinul Consiliului Judeţean în activitatea pe care o desfăşoară.
„Asociaţia pe care o păstoriţi este una tânără, iar această calitate se reflectă în iniţiativele pe care le aveţi. O dovadă vie a acestui fapt este organizarea acestui târg naţional care, iată, de la prima ediţie se arată a fi o reuşită. Vă felicit pentru acest lucru şi îmi doresc ca şi eu, în calitate de reprezentant al autorităţii judeţene, să fim aproape de dumneavoastră şi să răspundem cu promptitudine solicitărilor pe care le aveţi. Să încercăm din posturile vremelnice pe care le deţinem toţi cei care suntem astăzi aici, să ne respectăm angajamentele făcute şi să venim în sprijinul dumneavoastră cu toate forţele, să ne unim şi să facem lucruri bune”, a transmis vicepreşedintele Ioan Doru Dăncuş.
Târgul Expoziţional de Berbeci a fost organizat de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine şi Caprine „Pro Ovis” Maramureş, în colaborare cu Centrul Regional de Zootehnie 6 Nord - Vest, Consiliul Judeţean Maramureş, Direcţia pentru Agricultură Maramureş, Primăria Municipiului Baia Mare şi Composesoratul Recea. Manifestarea a reunit peste 30 de standuri de berbeci reproducători, de rasă Ţurcană.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.