• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 19 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 31 Iulie , 2023

Tabăra de zi „Dibăcie și noblețe în satul maramureșean”

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, s-a aflat marți, 25 iulie 2023, în mijlocul celor 145 de copii și tineri participanți la Tabăra de zi „Dibăcie și noblețe în satul maramureșean”, desfășurată în Rozavlea, județul Maramureș, localitatea natală a Preasfinției Sale.

Preasfințitul Părinte Episcop Iustin a interacționat cu copiii și tinerii, s-au rugat împreună, apoi a luat parte la diferite jocuri organizate, a adresat câteva cuvinte de învățătură celor prezenți și a împărțit tuturor Cartea de rugăciuni pentru copii și tineri, care a fost tipărită la Editura Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Tabăra a fost organizată de Parohia Ortodoxă „Sfântul Gheorghe” - Șesu Mănăstirii (Pr. Ioan Vlad) și Parohia Ortodoxă „Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul” - Sâlța (Pr. Simion Smicală), prin susținerea și implicarea Primăriei Rozavlea, în cadrul proiectului „Ultimii emigranți, primii europeni”. De asemenea, au mai fost prezenți părintele Vasile Cozma și primarul Vasile Mârza.

 

Foto: Ipod. Vasile Pop

Pr. Adrian Dobreanu

Responsabil Departament Comunicații Media-Online

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului

  

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.