• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 18 August , 2015

Tabăra de vară UACE 2015

În săptămâna 3-7 august a avut loc Tabăra de vară organizată de UACE pentru copiii angajaţilor. O săptămână plină de activităţi, distracţie şi voie bună, pe care copiii nu o vor uita.

 
 

Peste 60 de copii ai angajaţilor UACE, din toate zonele limitrofe comunei, au petrecut o săptămână împreună, la Tabăra de vară UACE 2015, desfăşurată la Centrul Afterschool „Sf. Apostol Andrei”, din Dumbrăviţa, precum şi în împrejurimile comunei. Programul s-a desfăşurat zilnic, între orele 9 şi 15, şi a cuprins activităţi educative, dar şi distractive, diversificate şi pe gustul tuturor.

 

Ziua de luni a fost dedicată limbii engleze, teacher Andreea, cum îi spun copiii, i-a ajutat să-şi îmbogăţească cunoştinţele de limba engleză prin jocuri distractive.

 

Ziua de marţi a fost dedicată fotografiei, astfel încât copiii şi-au putut îmbogăţi cunoştinţele de fotografie, dar au putut şi s-o exerseze practic, la o plimbare în pădure şi la biserica din Dumbrăviţa, unde au fost întâmpinaţi de preotul Bogdan Ciocotişan, care le-a vorbit copiilor despre Biserică.

 

Zilele de miercuri şi joi au fost dedicate dezvoltării personale, psihologul Liana Covaciu a desfăşurat numeroase activităţi educative şi utile cu copiii. Tot joi a fost organizată deja tradiţionala discotecă.

 

Vineri, după ce au făcut avioane din hârtie, copiii au făcut o vizită la fabrica UACE, unde s-au întâlnit cu părinţii lor şi unde au fost întâmpinaţi de Corina Mulea, reprezentantul companiei.

 

După câteva plimbări, tabăra s-a sfârşit cu promisiunea că se va derula din nou anul viitor. Copiii au legat noi prietenii, s-au distrat şi s-au ataşat unii de alţii, dar şi de coordonatorii taberei –psiholog Monica Puha şi preot Bogdan Ciocotişan, pe care copiii îi iubesc foarte mult.

A fost o tabără de neuitat. O ador pe doamna Monica, îi o femeie genială. Dacă îi ea în tabără, totul prinde viaţă. Mâncarea a fost foarte bună. Mi-am făcut noi prieteni şi m-am revăzut cu prietenii de anul trecut. Multumesc UAC Europe. (Larisa Viman)

 

În primul rând, ţin să-i mulţumesc domnului Iulian pentru oferirea prilejului de a participa la această tabără minunată, de patru ani de zile, doamnei Monica, care vine de fiecare dată cu atât de mult drag şi chef de tabără, reuşind să ne facă pe fiecare-n parte să fim entuziasmaţi şi să descoperim misterul fiecărei zile de tabără şi, nu în ultimul rând, doresc să le mulţumesc tuturor persoanelor care au ajutat la această tabără: părintelui Bogdan, fotografei Lia, profesoarei de engleză Andreea, psihologului Liana. Acum cred că ar fi cazul să încep să spun câteva cuvinte şi gânduri despre tabără. Eu sunt la cea de-a PATRA EDIŢIE a acestei tabere şi pot să spun că a fost mai frumoasă decât celelalte, am avut multe momente deosebite, alese cu grijă, astfel încât să fie pe placul tuturor. Ideea cu fotografia dăinuie încă din primul an şi mi se pare cea mai frumoasă activitate, deoarece am învăţat tehnica fotografică, am fost determinat să îmi cumpăr un aparat profesional de fotografiat şi să mă apuc să surprind momente importante din viaţa celor din jur”. (Bârsana Adrian)

 

Această tabără a fost cea mai frumoasă dintre toate. Am învăţat lucruri noi şi interesante. Cel mai mult mi-a plăcut ziua în care a fost party-ul şi atunci când am fost în pădure şi am făcut poze! (Cadar Antonio)

 

În această tabără am învăţat multe lucruri noi, cum să interacţionez cu copiii de vârsta mea, îmi pare rău că timpul a fost scurt. (Iman Antonia)

 

Această tabără este una care formează caractere şi leagă prietenii. Sunt mândru că am putut participa la aceste activităţi frumoase. (Lupan Ciprian)

 

Mi-a plăcut foarte mult în tabără. Toate activităţile au fost foarte frumoase şi distractive. Mie cel mai mult mi-a plăcut când am făcut jocurile cu doamna psiholog Liana, pentru că au fost foarte frumoase şi distractive. Îmi place foarte mult în tabăra din Dumbrăviţa UACE. (Mariaş Elida Maria)

 

Aş dori să spun că această tabără, organizată de UAC, a fost un succes deplin, păcat că asta este ultima zi în care ne vedem, anul acesta, desigur. Poate ne vom revedea la Dăneşti, la Ziua UAC. A FOST FABULOS! (Kulcsar Rareş Bogdan)

 

Mie mi-a plăcut pentru că mi-am făcut prieteni noi. Mai vroiam încă o săptămână. În această tabără am învăţat diferite jocuri, am mers la biserică, la picnic. Tabăra a fost tare frumoasă şi distractivă şi mi-am făcut prieteni noi. (Daniel Nichita)

 

Mi-a plăcut tabăra şi mi-am făcut prieteni noi.

 

Eu am rămas cu o impresie bună despre această tabără, deoarece am învăţat lucruri noi, cântece, dar mi-am făcut şi mulţi prieteni. (Munteanu Ionel)

 

Cel mai mult mi-a plăcut când am mers în pădure.

 

Această tabără a fost foarte frumoasă şi scurtă, aş fi vrut să fie mai lungă. Aş vrea să se organizeze cât mai multe tabere. (Vari Daniel)

 

Mi-a plăcut ziua de luni pentru că am făcut engleză cu doamna Andreea.

 

Mi-a plăcut foarte mult în tabăra de anul acesta, mi-am făcut prieteni noi, m-am întâlnit şi cu prietenii din anii trecuţi. Am făcut multe activităţi frumoase. (Şerban Nicoleta Maria)

 

Mie mi-au plăcut engleza şi discoteca.

 

Ne-am jucat multe jocuri distractive şi mi-am făcut mulţi prieteni.

 

Impresiile mele sunt foarte frumoase despre Monica şi despre tabără. Mie mi-a plăcut foarte mult în tabără pentru că au fost jocuri frumoase. Monica a fost foarte bună cu noi şi iubitoare. (Rus Daniel)

 

Tabăra de anul acesta a fost foarte frumoasă, condiţiile oferite de tabără au fost foarte bune, ne-am distrat, ne-am împrietenit, sper să revenim şi anii următori. (Cârcu Daiana)

 

Mie mi-a plăcut pentru că mi-am făcut prieteni noi. Mai vroiam încă o săptămână.

 

În această tabără am învăţat multe lucruri despre respect, prietenie şi multe altele. Sper ca anul viitor să ne întâlnim cu toţii la fel de fericiţi şi zâmbitori. Ne-am distrat de minune. (Andreea Fălcuşan)

 

Mi-au plăcut toate activităţile. (Daubner Cristiana)

 

Mi-a plăcut mult când am făcut discotecă şi am mers în pădure. (Raluca)

 

Abia aşteptăm tabăra de anul viitor, a fost o experienţă minunată. (Melania şi Georgiana)

 

În această tabără m-am simţit foarte bine. Mi-am făcut mulţi prieteni. A fost o tabără distractivă şi frumoasă. (Demian Bianca)

 

Mie mi-a plăcut foarte mult tabăra şi activităţile făcute toată săptămâna. Pe scurt, totul îmi place şi mai ales faptul că mi-am făcut noi prieteni. (Tarţa Andreea Ioana)

 

În această tabără mi-au plăcut jocurile, noile prietenii pe care mi le-am făcut în această săptămână. Au fost jocuri educative, care mi-au plăcut foarte mult. (Bolog Ştefania)

 

A fost foarte frumos în tabără şi doamna Monica a avbut multă grijă de noi. (Tămaş Ana Maria)

 

Mie mi-a plăcut în tabără pentru că am avut multe activităţi şi jocuri. Mi-am făcut mulţi prieteni noi, pe care nu o să-i uit. Am avut şi drumeţii în pădure. Am să vin sigur şi la anul. (Niculescu Mihai)

 

Am legat prietenii frumoase care vor exista şi peste ani. Am învăţat jocuri şi cântece noi, care îmi plac foarte mult, am mers la pădure, să le facem poze, ne-am dus la biserică. Mi-a plăcut foarte mult! (Amalia)

 

Din păcate această tabără minunată s-a sfârşit prea repede. A fost foarte frumos. (Achim Maria şi Ion)

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.