• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 August , 2016

Tabăra de vară, ediţia 2016

În săptămâna 8-12 august, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS au organizat o nouă tabără gratuită, de această dată pentru copiii din comuna Dumbrăviţa. Pe parcursul unei săptămâni întregi, copiii au putut participa la activităţi distractive, educative şi totodată relaxante şi au putut lega noi prietenii.

 

 

Peste 70 de participanţi, o săptămână plină de activităţi, şi, la final, un adevărat succes. Aşa poate fi descrisă pe scurt Tabăra de vară organizată săptămâna trecută de UAC Europe, la care s-au putut înscrie gratuit copiii din toate satele comunei. Programul s-a desfăşurat zilnic între orele 9-14.30 şi a cuprins jocuri, dezvoltare personală, bune maniere, limba engleză, muzică, fotografie, iar la final un party. Copiii au fost supravegheaţi pe tot parcursul taberei de psihologul şcolar Monica Puha şi au avut asigurat transportul, sandvişuri şi apă. De asemenea, s-au implicat şi voluntarii AIST care au preluat grupa formată din copiii de clase primare, s-au jucat şi au implicat copiii în activităţi educative. La final, impresia generală a fost că şi tabăra din acest an a fost extrem de reuşită. Activităţile s-au încheiat cu un miniparty şi cu îmbrăţişări, ca între prietenii adevăraţi.

 

IMPRESII  ALE PARTICIPANŢILOR

 

Filipan Izabela: Mie mi-a plăcut foarte mult în această tabără deoarece am făcut jocuri distractive şi activităţi foarte amuzante. Din această tabără am învăţat lucruri care ne vor ajuta în viaţă. Doamna Monica este o persoană foarte iubitoare şi dumneaei ne-a învăţat cum să ne comportăm în viaţa de zi cu zi. O iubesc şi o respect din toată inima.

 

Alex Reiter: În tabără mi-a plăcut să decupez şi să colorez. Doamnele au fost foarte drăguţe. Mulţumesc că aţi făcut atât efort.

 

Nemeş Florin: Mie mi-a plăcut în tabără că am învăţat multe lucruri frumoase de la doamna Monica. Mi-a plăcut din prima zi când am venit în tabără. Mi-a plăcut plimbările şi jocurile cu voluntarii la after school.

 

Ciceu Denis: În tabăra de vară, care s-a desfăşurat în Dumbrăviţa, la centrul after school Sf. Ap. Andrei mi-am făcut mulţi prieteni. În tabără am făcut multe activităţi alături de doamna Monica, o doamnă foarte bună care ştie exact cum să se comporte cu copiii. Alături de ea am făcut lecţii de bune maniere, de dezvoltare personală şi chiar am cântat. La această tabără, în ziua de marţi, am făcut engleză şi a fost foarte distractiv. Am avut şi o pauză de masă în care primeam sandwich-uri de la Bizo, iar după ce terminam de mâncat puteam să socializăm cu ceilalţi copii. Astăzi, în ziua de joi, am fost la biserică unde, împreună cu părintele Bogdan, am cântat o priceasnă. Mâine o să fie ultima zi în care o să facem un mini-party. Această tabără a fost o experienţă minunată alături de mulţi oameni frumoşi care ne-au învăţat multe lucruri folositoare, care o să ne ajute în viaţă. Vă mulţumesc!

 

Rogojan Darius: Această tabără a fost foarte frumoasă, ne-am distrat, dar am şi învăţat lucruri noi, folositoare. Le mulţumim sponsorilor şi doamnei Monica pentru răbdarea acordată. Aştept cu nerăbdare tabăra de anul viitor.

M. George: Mi-a plăcut mult când am plecat să facem selfie-uri. Vremea a fost frumoasă şi toţi ne-am simţit bine. Tabăra a fost minunată, îmi doresc să vin şi la anul.

 

Georgiana:  Mi-a plăcut în tabără că mi-am făcut prieteni noi. Dar cel mai mult mi-a plăcut că m-am întâlnit cu prietena mea, Monica. Îţi mulţumesc Monica pentru că ne-ai învăţat despre bunele maniere. Cu drag, prietena ta!

 

Lupan Adelin:  Impresia mea despre tabăra asta este că a fost una foarte frumoasă, ne-am distrat foarte mult şi au venit copii mici cu care ne-am putut juca foarte mult. A fost o tabără foarte frumoasă.

 

Alin: Mie mi-a plăcut în tabără că am învăţat lucruri noi cu voluntarii, am învăţat dansuri şi multe sfaturi de la doamna Monica.

 

Răzvan Florin Nichita: Îmi pare foarte bine că am putut să particip la această tabără de vară. Totul a fost frumos, plăcut şi amuzant. Am reuşit să îmi aflu noi prieteni, am reuşit să leg noi prietenii, să cunosc multe lucruri pe care nu le-am ştiut despre prietenii mei şi să socializez. Vă mulţumim doamna Monica.

 

Ignat Larisa: Această tabără a fost una deosebită, am cunoscut foarte multe persoane şi am legat prietenii foarte strânse. Am făcut foarte multe activităţi interesante, dar şi în acelaşi timp educative. Cel mai mult mi-a plăcut când am ieşit în natură şi am primit sfaturi despre cum să ne realizăm fotografii reuşite. Sper ca şi în ceilalţi ani să fie tot la fel de frumos ca anul acesta.

 

Puţ Adelin Andrei: Mie mi-a plăcut foarte mult în tabără pentru că am învăţat multe lucruri noi şi frumoase cu doamna Monica şi mi-am făcut mulţi prieteni din multe sate.

 

Daiana Curtuişan: Această tabără mi-a plăcut foarte mult deoarece am făcut multe activităţi interesante, am învăţat o grămadă de lucruri noi şi ne-am reîntâlnit cu prietenii din anii trecuţi. De asemenea, ne-am făcut şi prieteni noi. Doamna Monica a fost la fel ca în fiecare an, minunată, încântându-ne cu cuvintele sale frumoase. Mulţumim pentru tot sponsorilor! Sperăm să ne întâlnim în aceeaşi formaţie şi anul următor.

 

Guiaş Crina: Mie mi-a plăcut în tabără de doamna Monica, de voluntari şi mi-am făcut mulţi prieteni. Această vară nu era la fel de frumoasă dacă nu ar fi fost doamna Monica. Îi mulţumesc doamnei Monica şi ne-a fost ca o a doua mamă pentru că a avut grijă de noi. O să îmi fie foarte dor de doamna Monica.

 

Cetăţean Maria: În această tabără am învăţat foarte multe, iar acum, la finalul ei, vreau să-i mulţumesc prietenei mele Monica pentru că şi-a făcut loc în programul ei ca să vină să ne înveţe multe lucruri noi. Această tabără este foarte specială pentru mine deoarece în fiecare an am ocazia să mă întâlnesc cu vechii prieteni şi să leg prietenii noi. Vă mulţumesc!

 

Tudor: Dragă Monica, mi-a plăcut foarte mult în tabără. Am învăţat multe lucruri noi. Am legat multe prietenii. Am învăţat să ne comportăm. Am învăţat cântece. Şi am rămas cu o impresie bună.

 

Zete Reghina: Mie mi-a plăcut în tabără fiindcă mi-am făcut mulţi prieteni. Şi de doamna Monica.

 

Daria Cetăţean: Mie mi-a plăcut cel mai mult din tabără că mi-am făcut prieteni mulţi, că am învăţat limba engleză, că ne-am jucat, că am cântat. Şi mie mi-a plăcut.

 

Nichita Daniel: În această tabără am învăţat multe chestii: maniere şi alte chestii. La finalul taberei mi-am făcut mulţi prieteni, a fost o experienţă frumoasă. O să vin şi la anul.

 

Ionuţ Kemeş: Dragă Monica, mie îmi place fiindcă totul este minunat, că intonăm imnul taberei. Şi a fost foarte frumos că am cântat şi la sfârşit ne-am jucat.

 

Morar Cristina: Eu una sunt în tabără doar de la jumătatea acesteia. Dar chiar şi aşa m-am distrat foarte mult. Am făcut multe poze, ne-am jucat, am discutat despre buna conduită şi despre altele. Pe cei mai mulţi de aici îi cunoşteam, dar am mai cunoscut şi câţiva copii noi. A fost o experienţă frumoasă. Sper să se repete şi la anul.

 

Dobrican Teodora: Mie mi-a plăcut în tabără când ne-am jucat cu voluntarii de la ora 12. Şi când doamna Monica ne-a învăţat şi ne-a îndrumat.

 

Rus Camelia: Mie mi-a plăcut foarte mult în această tabără pentru că mi-am făcut noi prieteni.

 

Antonia:  Cel mai mult în tabără mi-a plăcut că ne-am jucat mult şi Monica ne-a învăţat regulile bunelor maniere. Aştept cu nerăbdare ziua de vineri să petrecem.

 

Paşca Pamela: Mie mi-a plăcut foarte mult tabăra de vară, mi-am făcut prieteni noi şi m-am distrat foarte mult. Abia aştept să vină tabăra următoare.

 

Chira Maria: Mie cel mai mult mi-au plăcut jocurile şi cântecele învăţate de voluntari. Mi-a mai plăcut şi cum ne vorbea doamna Monica care avea mare grijă de noi. Îmi doresc ca anul care vine să mă pot înscrie din nou la această tabără.

 

Zete Garofiţa: Mi-a plăcut că mi-am făcut prieteni. Am învăţat lucruri noi şi de doamna Monica mi-a plăcut mult în această tabără de vară.

 

Szilagyi Ionela: Mie cel mai mult mi-a plăcut ziua de miercuri când am făcut poze şi ziua de luni pentru că mi-am făcut-o pe Crina ca prietenă. Asta este cea mai bună săptămână.

 

Marina Elena: Mie mi-a plăcut cel mai mult din tabără faptul că mi-am făcut prieteni şi m-am distrat. Iar doamna Monica ne-a fost ca şi o mamă.

 

Bele Dorina: Mie mi-a plăcut cel mai mult marţi pentru că am lucrat cu voluntarii: am pictat şi ne-am jucat cărţi.

 

Dorin: Această tabără mie mi s-a părut interesantă, a fost foarte distractivă şi am făcut multe lucruri interesante. Eu şi toţi ceilalţi ne-am distrat cu voluntarii.

 

Andreea Drădean: Mie mi-a plăcut cel mai mult că mi-am făcut prieteni mulţi, mi-a plăcut că am învăţat multe lucruri şi a fost foarte, foarte bine şi ne-am jucat toate jocurile.

 

Sânziana: Mie mi-a plăcut mult cu voluntarii şi cu doamna Monica. Şi o să mai vin şi la anul.

 

Mic Paula:  Mi-a plăcut mult tabăra, deoarece m-am întâlnit cu vechii prieteni, am făcut multe activităţi şi jocuri distractive, toate activităţile au fost frumoase şi mi-am făcut prieteni noi. Sper să particip şi anul viitor la această tabără.

 

Vari Daniel: În această tabără mi-am făcut mulţi prieteni noi. Tabăra aceasta ar fi trebuit să dureze mai mult. A fost foarte frumos şi magnific. Îmi plac activităţile făcute şi jocurile. A fost o tabără frumoasă. Vă mulţumim doamna Monica şi UACE.

 

Mihăilă Alexia: Mie mi s-a părut în tabără foarte frumos. Cu un suflet cald ca al doamnei Monica nu ai cum să nu îţi placă. Vă iubesc doamna Monica.

 

Rareş: În tabără a fost foarte frumos şi am învăţat foarte frumoase jocuri şi mi-am făcut foarte mulţi prieteni.

 

Denis: Mie mi-a plăcut că am cântat, am desenat şi ne-am jucat. Mi-am făcut prieteni mulţi.

 

Alin: Dragă Monica, mie în această tabără mi-a plăcut foarte mult, mi-am făcut foarte mulţi prieteni, am învăţat, că această tabără te învaţă foarte multe lucruri. Îi mulţumesc doamnei Monica că face această tabără. Vă mulţumesc UAC şi doamna Monica. Vă iubesc.

 

Daniel Ciocotişan: În această tabără am reuşit să îmi fac prieteni noi şi să îi cunosc mai bine. Mi-am schimbat total viziunea despre viaţă cu ajutorul doamnei Monica.  Mulţumesc foarte mult UAC-ului şi doamnei Monica pentru această minunată săptămână.

 

Nichita Vlad: Această tabără a fost una minunată, în care ne-am făcut prieteni noi, unde am făcut activităţi distractive dar şi lecţiile de psihologie m-au impresionat. Am avut o „profesoară” pe cinste, doamna Monica, care ne-a înţeles şi care ne-a învăţat cum să ne comportăm într-un grup de copii. A fost o tabără educativă, dar a fost şi distractiv. Mulţumim sponsorilor şi sper să se mai repete şi anul viitor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.