• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Noiembrie , 2014

Tabăra de engleză revine

Tabăra de engleză, organizată de UAC Europe şi Asociaţia Nemus, devenită deja tradiţie, revine. În 6-7 decembrie va avea loc o nouă ediţie a taberei, de această dată în staţiunea turistică Șuior. Pentru a participa gratuit la tabără, elevii trebuie să realizeze un eseu cu titlul „Teacher for a day”.

 

Distracţie, îmbunătăţirea cunoştinţelor de limba engleză şi dezvoltare personală.

Pe scurt, o nouă ediţie a taberei de limba engleză, organizată de UAC Europe şi Asociaţia Nemus.

În acest an, tabăra va avea loc în perioada 6-7 decembrie în staţiunea Izvoare. Pentru a participa gratuit la tabără, elevii claselor a VII-a şi a VIII-a pot trimite un eseu cu titlul „Teacher for a day” până în 17 noiembrie. Lucrările vor fi colectate de profesoara de limba engleză şi jurizate de reprezentanţii UAC Europe.

 

Situat în N-V României, în judeţul Maramureş, la poalele Munţilor Gutâi, la o altitudine de 668 m, în mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Șuior se defineşte ca o oază de linişte şi confort pentru petrecerea vacanţelor şi a timpului liber.

Înconjurat de munţi, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Șuior este uşor accesibil, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri.

Păşind peste pragul porţii maramureşene, simbol al arhitecturii şi artei populare autohtone, veţi lăsa în urmă, neliniştea şi stresul cotidian.

IZA, MARA şi IGNIŞ, cele trei minihoteluri vă destăinuie prin numele lor primele simboluri de suflet ale maramureşenilor, pe care aceştia le iubesc şi le cântă ca pe nişte fiinţe dragi.

 
PARCUL COPIILOR

Situat în curtea complexului, asigură distracţia copiilor pe un joc gonflabil de 21 m lungime şi 5 m lăţime, compus din tobogan, zid de ascensiune şi multiple obstacole, leagăne şi personal pentru supravegherea lor atât timp cât se află în incinta parcului.

 
PÂRTIILE DE SCHI

Amplasate în partea vestică a complexului, cu o lungime de 3600 m, cotate ca şi pârtii de dificultate medie, asigură împătimiţilor sporturilor de iarnă toate dotările necesare practicării în condiţii excelente a acestora.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.