• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 Decembrie , 2014

Staţie de epurare la standarde europene

Noua staţie de epurare a municipiului Sighetu Marmaţiei a fost inaugurată săptămâna trecută, investiţia făcând parte din proiectul cu finanţare europeană „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Maramureş“.

 
 

Lucrările au fost executate de firma SC STRABAG AG, care a câştigat licitaţia deschisă, contractul având o valoare totală de 30.902.160 lei fără TVA (peste 7 milioane euro). Putem spune că avem una dintre cele mai performante staţii de epurare din Ardeal şi cu siguranţă cea mai performantă din judeţul Maramureş. Este o investiţie de care noi suntem mândri, care ne-a aşezat, din punct de vedere al calităţii mediului, în rândul municipiilor cu adevărat europene. Este vorba despre o investiţie uriaşă, cu tehnologie germană, toate compartimentele staţiei fiind controlate prin aparatură de ultimă generaţie.

 

Staţia are numeroşi senzori care arată în permanenţă starea apei care trece prin staţia de epurare, de la temperatură şi grad de nămol până la nivelul componentelor acesteia.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.