• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Aprilie , 2015

Start la Sighet alături de ASR Principele Nicolae al României

Alteţa Sa Regală, Principele Nicolae al României, în colaborare cu Asociaţia Curtea Veche, a ales să dea startul campaniei de donaţie „Cărţile copilăriei în fiecare casă” joia trecută în municipiul de peste Deal. La Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei, peste 600 de copii au avut posibilitatea de-al cunoaşte personal pe reprezentantul Casei Regale a României. Principele Nicolae a încurajat tinerii să citească şi le-a dăruit acestora cărţi şi rechizite.

În 23 aprilie, la ora 9.00, s-a da startul turului ciclist „Cărţile copilăriei pe bicicletă”. Primarul de Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, a declarat că: „Îi mulţumim Alteţei Sale Regale, doamnei Iren Arsene, preşedintele Asociaţiei Curtea Veche şi celorlalţi organizatori, pentru faptul că au ales ca punct de plecare al acestui nobil proiect, oraşul nostru. Alteţa Sa Regală, Principele Nicolae va pedala peste 1.000 de kilometri, alături de campionul naţional la ciclism, Alex Ciocan. Invit toţi iubitorii culturii şi a sportului, să susţinem această iniţiativă, în beneficiul proiectelor Asociaţiei Curtea Veche pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, prin lectură şi sport”.

 

Cei care nu practică acest sport şi doresc să se implice, pot accesa profilurile de fundraising ale bicicliştilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro /pebicicleta şi susţine cauza cu o donaţie online. Fiecare sumă donată ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul naţional de lectură „Cărţile copilăriei”, prin care Asociaţia Curtea Veche realizează donaţii de carte şi creează cluburi de lectură în comunităţi din medii defavorizate.

 
 

Turul ciclist caritabil „Cărţile copilăriei pe bicicletă” este un eveniment unic în România, se va desfăşura în perioada 23 aprilie - 3 mai şi va traversa 13 judeţe în 9 zile, din Sighetu Marmaţiei până în Constanţa. Toţi cei care doresc să participe la eveniment sunt invitaţi să se alăture gratuit, pe bicicletă, de la intrarea în oraşele parcurse pe traseu până la punctele de întâmpinare a plutonului de ciclişti.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.