• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 August , 2015

Sportivii de la Gold Stars Baia Mare au cucerit Tarniţa

La finele săptămânii trecute, sportivi ai Asociaţiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la doua competiţii importante. Este vorba de Traversa Tarniţei şi Betfair Trichallenge, triatlon. Organizatorii, Clubul Orca din Cluj, au stabilit doua probe la Traversarea Tarniţei, cea scurtă de 1.500 metri şi cea lungă de 6.500 metri.

 

La proba de 6.500 m ambii câştigători ai cursei au fost băimăreni, atât la feminin, cât şi la masculin. Ştefan Ioan Gherghel a reuşit să doboare recordul în această probă, înotând cei 6,5 kilometri într-o oră, 20 de minute şi 30 de secunde, iar Delia Ana Kovacs, aceeaşi distanţă, într-o oră, 39 de minute şi 58 de secunde. Tot în proba de 6.500 m, la categoria sub 20 de ani, Mihai Naş, sportiv al Liceului cu Program Sportiv, elev al lui Ştefan Ioan Gherghel, a obţinut cea mai bună performanţă, în clasamentul general finalizând cursa al doilea, după antrenorul său, într-o oră 24 de minute şi 14 secunde. ”A fost o nouă provocare pentru mine. Doar eu, apa şi gândurile mele. O cursă lungă, foarte lungă, pentru care ai nevoie de o doză de nebunie şi mult curaj. Nu au lipsit încurajările prietenilor, fără de care nu reuşeam această performanţă. Am avut alături o echipă de caiacişti care m-au însoţit mereu, Vasile Buciuman şi Cristian Ţura, iar de pe margine nu au lipsit încurajările colegilor mei, adevăraţi prieteni. A fost o onoare să îi am pe toţi alături”, a spus Delia Ana Kovacs, categoria 30–39 de ani.

 

În proba scurtă, Raluca Anamaria Ungurean a obţinut locul II, atât în clasamentul general, cât şi la categoria 30–39 de ani. În proba scurtă au mai înotat Vasile Buciuman, locul V, Cristian Muntean, locul VI, precum şi Cristian Claudiu Ţura, locul VIII, toţi la categoria 30–39 de ani. Adrian Ţura s-a clasat pe locul IV, la categoria 40–49 de ani.

 

Duminică, băimărenii au concurat la Betfair Thriathlon Challenger în probele de ştafetă, având un traseu format din proba de înot 1.500 metri, ciclism pe o distanţă de 30 de kilometri şi alergare 9 kilometri. ”Piticii invizibili”, ştafeta formată din Delia Kovacs, Micu Mircea şi Cristian Claudiu Ţura s-a clasat pe locul VI, cu timpul de 3 ore, 15 minute şi 30 de secunde, urmaţi de ”Ştrumfii veseli” - Vasile Buciuman, Marius Munteanu şi Raluca Ungurean - locul VII, 3 ore 27 de minute şi 27 de secunde. Ştafeta ”Minioni îndrăzneţi”, compusă din Cristian Muntean, Rareş Benţa şi Adrian Ţura, s-a calificat pe locul 12 cu 3 ore, 33 de minute şi 18 secunde.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.