• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Martie , 2022

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Spitalul Județean de Urgență se alătură, împreună cu Consiliul Județean Maramureş, campaniei inițiată de organizațiile membre ale Parteneriatului STOP TB România, prin care se oferă pacien­ților care ni se adresează pentru orice tip de servicii medicale informații pe tema tuberculozei. În plus, de miercuri 23 martie, clădirea spitalului este iluminată în roșu, culoarea simbol a soli­da­rității și implicării în lupta împotriva tuberculozei.
Tema Zilei Mondiale a Tuberculozei 2022: Investește pentru a pune capăt tuberculozei. Salvează vieți – transmite nevoia urgentă de a investi resurse pentru a intensifica lupta împotriva tuberculozei și pentru a îndeplini angajamentele de a pune capăt tuberculozei asumate de liderii mondiali. Acest lucru este esențial în special în contextul pandemiei de COVID-19, care a pus în pericol progresul END TB și pentru a asigura accesul echitabil la prevenire și îngrijire, în conformitate cu eforturile OMS de a atinge Acoperirea Universală a Sănătății.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.