• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Decembrie , 2018

Spiritul maramureșean văzut prin ochii unui fotograf italian

Stefano Celia s-a născut la Sapri, Italia. Încă din anii adolescenței, devine fotograf pentru câteva publicații și colaborator la realizarea unor reportaje despre mediu și muzică. În 2010, a absolvit Noua Universitate de Cinema­tografie și Televiziune din Roma. După facultate, realizează numeroase videoclipuri, scurtmetraje și filme, în calitate de director de imagine. Astăzi, la 35 de ani, trăiește atât în Italia, cât și în Baia Mare și continuă să spună povești prin intermediul fotografiei.
„La mia Romania – Maramureș Spirit este o călătorie în inima României, a tradițiilor, a chipurilor, a frumuseților și a adevărurilor sale. Acest parcurs se naște din nevoia personală de cercetare a AUTENTICITĂȚII, de a da valoare tuturor gesturilor mici care fac o ființă umană… mare: de la un simplu zâmbet, la o grimasă de durere, de la oboseală până la plăcerea de a împărtăși un apus, un peisaj. Firul comun este iubirea, este sufletul, pasiunea pentru ceea ce faci.
Am redescoperit în această cultură sensul unui zâmbet, care mi-a permis să mă «opresc» și să mă bucur de acele mici simple gesturi care în viața cotidiană se uită, noi fiind mereu prea prinși în alergarea de a căuta ceva. Nimic nu e imposibil și nu e niciodată prea târziu…” (Stefano Celia).

 

 

Expoziția va putea fi vizitată zilnic, până la data de 6 ianuarie 2019.
Vă mulțumim și vă dorim călătorie plăcută printre fotografiile lui Stefano Celia.

 

 

Asociația Culori Unite, Baia Mare, tel: 0740 870 967
https://www.facebook.com/culoriunite/  n Email: culoriunite@gmail.com

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.