• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Octombrie , 2014

„Sper ca maramureşenii să aleagă românul potrivit să-i conducă, iar acest român este Victor Ponta”

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, coordonator al campaniei electorale a PSD - UNPR - PC a declarat că, din punctul de vedere al campaniei electorale în Baia Mare şi în Maramureş, lucrurile trebuie simplificate fiindcă sunt simple.

 

„Mulţi vor artificii şi demersuri alambicate, dar, referindu-ne la parcursul electoral al candidatului Victor Ponta, pentru Maramureş şi pentru Baia Mare şi ce înseamnă acest demers pentru Alianţa PSD-UNPR-PC, lucrurile sunt clare. Noi vorbim despre ce a făcut şi ce face Victor Ponta pentru Baia Mare şi pentru Maramureş, în timp ce alţii vorbesc despre ce vor să facă. Amintim ce se întâmplă azi în Baia Mare. Ne referim la reabilitarea centurii municipiului, iar în urmă cu două zile, împreună cu preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, însoţiţi de o echipă de la SNCFR, am fost să vedem Gara CFR Baia Mare. Noi, băimărenii, autoritatea locală a municipiului, cu toţii vom avea o frumoasă surpriză, începând chiar de săptămâna următoare. Ceea ce facem noi este muncă, nu doar poveşti cu tentă electorală, cum fac alţii. Azi, 17 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când municipiul Baia Mare a fost eliberat de sub ocupaţia hortistă. Nu ştiu cine a avut iniţiativa de a şterge data de 17 octombrie din istoria municipiului Baia Mare, dar promit că voi afla şi voi lua măsuri”, a precizat primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

 

„Băimărenii, maramureşenii, sunt oameni mândri şi demni”

 

Băimărenii, maramureşenii şi românii sunt oameni demni şi mândri. Se gândesc cu recunoştinţă şi mândrie la cei care ne-au condus de-a lungul anilor, cei care au rămas în istoria noastră ca şi conducători şi bravi voievozi.

Cu toţii, indiferent de partidul politic din care provenim, indiferent de doctrina pe care o îmbrăţişăm, important este să ne gândim cu foarte multă seriozitate pe cine vrem ca preşedinte al României, deoarece românii sunt oameni cu demnitate.

Românii, maramureşenii şi băimărenii vor găsi românul perfect să-i conducă, iar acest român este Victor Ponta. Am toată convingerea că în Baia Mare şi în Maramureş cu viitorul Guvern care va continua proiectele actualului Guvern, cu un preşedinte ca Victor Ponta, lucrurile vor evolua pozitiv. Am mai văzut oraşul în blocaje şi nu vreau să retrăim aceleaşi vremuri în care să nu ne bage nimeni în seamă.

Vrem ca lucrurile să continue într-un sens pozitiv şi tocmai de aceea îmi doresc foarte mult ca un român să conducă România”, a conchis primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Comentariile celorlalți

simina pe 08.11.2014 la 00:06
Era si timpul ca maramuresenii sa isi adune fortele. am incredere in aceasta noua alianta formata de dl Ponta. Votez, cu incredere,Victor Ponta !!
elisabeta pe 01.11.2014 la 15:13
E timpul ca romania sa se uneasca! Ponta este singurul care a incercat sa faca ceva bun pentru Romania!
dragos pe 31.10.2014 la 14:51
Il urmam cu incredere pe primarul nostru, Catalin Chereches. E timpul ca noi maramuresenii sa luam atitudine. Votam Ponta!
sorihote pe 31.10.2014 la 14:41
Dl Victor Ponta apara interesele Maramuresului.
E timpul sa iesim la vot ! votati Victor Ponta !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.