• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Noiembrie , 2022

Sorin Vlașin, reconfirmat în funcția de președinte al PSD Sighetu Marmației

Peste 500 de membri social-democrați au fost prezenți, joia trecută, în Sighetu Marmației, la alegerile interne din filiala PSD. Cu prezența unor lideri marcanți de la centru, senatorul PSD de Maramureș Sorin Vlaşin, președinte al PSD Sighetu Marmației, a fost reconfirmat în fruntea organizației locale care performează în al doilea municipiu al județului.

Senatorul Sorin Vlașin a spus: „Au trecut doar doi ani de la ultima conferință a PSD Sighetu Marmației, însă au fost doi ani plini, intenși, cu situații fără precedent, care au schimbat radical lumea politică și lumea în general. Situațiile de criză au, însă, întotdeauna și o parte bună: arată oamenii așa cum sunt, sau așa cum ar trebui să fie. Am fost bucuros să descopăr și în acești doi ani, marcați de numeroase crize de tot felul, o echipă extraordinară, care nu a uitat de unde am plecat și, mai ales, unde vrem să ajungem. Am simțit și astăzi, la alegerile din organizația PSD Sighetu Marmației, sprijinul și entuziasmul lor și le mulțumesc din suflet tuturor pentru prezența și pentru încrederea acordată. Reconfirmarea în funcția de preșe­dinte al PSD Sighetu Marmației mă onorează și mă obligă. Sunt convins că, împreună cu întreaga echipă de conducere, cu OFSD, TSD, OPSD și PSD Diaspora Sighetu Marmației, vom face și mai multe lucruri bune pentru sigheteni și maramureșeni. Le mulțumesc colegilor senatori Daniel Zamfir, Radu Oprea, Robert Cazanciuc și Nicușor Cionoiu pentru efortul de a veni în Mara­mureș, pentru întregul lor sprijin și pentru spiritul de echipă de care dau mereu dovadă.
Mulțumesc de asemenea colegilor din PSD Sighetu Marmației și PSD Maramureș, domnului pre­șe­dinte Gabriel Zetea, doamnei subprefect Crina Chilat, doamnei secretar de stat Antoaneta Bolchiș, doamnei Eugenia Godja, președinte de onoare al organi­zației noastre, domnului Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației, tuturor primarilor prezenți la eveniment, consilierilor județeni, celor două orga­ni­zații politice partenere UDMR și PRO România Sighetu Marmației, PMP și, nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele.
Un punct important al conferinței de astăzi a fost adoptarea, împreună cu colegii deputați PSD, a unei rezoluții cu privire la necesitatea construirii unui nou spital, monobloc în Sighetu Marmației. În acest sens, îl vom invita în Mara­mureș pe domnul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.  
Îmi doresc să strângem și mai mult rândurile, să fim uniți, să gândim, să muncim împreună și atunci sunt sigur că, tot împreună, vom câștiga nu doar viitoarele alegeri, ci mai ales respectul și prețuirea oame–nilor.
Am încredere că, indiferent ce ne rezervă viitorul, împreună, cu entuziasm, devotament și spirit de echipă vom reuși să-l facem mai bun.”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.