• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Martie , 2013

Sorin Vlaşin, noul lider al PSD Sighetu Marmaţiei

În timp ce în organizaţia municipală şi cea judeţeană a PSD, alegerile sunt încă la nivel de culise, negocieri şi stabilire de candidaturi, pesediştii sigheteni şi-au ales un nou preşedinte. Conferinţa organizaţiei municipale din Sighetu Marmaţiei a avut loc la finele săptămânii trecute, într-o sală arhiplină şi a fost considerată, pe bună dreptate, drept una istorică.

 

Organizaţia din capitala Maramureşului Istoric a reprezentat, multă vreme, nucleul social democraţiei maramureşene, iar preşedintele Eugenia Godja este unul dintre cei mai importanţi oameni politici ai judeţului. După 14 ani în care a condus organizaţia municipală, 6 ani ca preşedinte al organizaţiei judeţene, 12 ani ca primar şi în total 22 de ani în PSD, Eugenia Godja a decis să facă politică şi administraţie la un alt nivel, susţinându-l la şefia partidului pe Sorin Vlaşin, consilier local al PSD vreme de 12 ani şi vicepreşedinte al organizaţiei sighetene. Conferinţa a fost una extrem de emoţionantă, din cauza retragerii Eugeniei Godja din această funcţie, deşi a explicat că acest lucru nu înseamnă nici retragerea din partid, nici din politică sau viaţa publică.

Fostul primar al municipiului Sighetu Marmaţiei a rostit un discurs istoric şi extrem de onest şi tranşant, vorbind deschis despre rezultatele sale şi a echipei pe care a condus-o, atât în administraţie, cât şi în politică, dar şi despre nedreptăţile care i s-au făcut în ultimul timp, prin lipsa de susţinere din partea colegilor pentru funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Judeţean şi apoi de parlamentar. A explicat însă că a trecut peste toate, aşa cum a făcut de fiecare dată, punând mai presus de sine interesul public şi interesul partidului.

De fapt, aceasta este şi lecţia Eugeniei Godja în politică: respectarea cuvântului dat, moralitatea şi servirea intereselor cetăţeanului, aşa cum au remarcat şi liderii PSD prezenţi la eveniment, dar şi invitaţii speciali ca şi primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş, care a spus că fostul primar al Sighetului i-a fost mentor şi model. Noul preşedinte al PSD Sighetu Marmaţiei este un om crescut în linia aceloraşi principii, un prosper om de afaceri şi un om dedicat comunităţii, de aceea, toţi cei prezenţi au fost convinşi că este cea mai bună soluţie pentru partid.

Eugenia Godja a devenit preşedintele de onoare al partidului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.