• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 10 Aprilie , 2015

SIGHET: Transport gratuit oferit de Mara Nord până la Muzeul Satului, în 13 aprilie, cu prilejul evenimentului „Paşti în Maramureş”

După ce prima ediţie a evenimentului Paşti în Maramureş a fost un real succes atât din punct de vedere al organizării, cât şi din cel al numărului persoanelor prezente, societatea care se ocupă de transportul public în comun în Sighet încearcă să faciliteze accesul celor care vor dori să participe la ediţia de anul acesta a evenimentului.

 
 

În data de 13 aprilie, doritorii vor avea la dispoziţie gratuit mijloace de transport în comun pentru a-i duce până la Muzeu Satului Maramureşean, unde se va desfăşura această sărbătoare.

 

„Am luat decizia de a suplimenta în a doua zi de Paşti transportul gratuit din oraş până la Muzeul Satului pentru a veni în întâmpinarea sighetenilor, să se bucure în continuare în afară de prima zi de Paşti, în a doua zi, de acest spectacol în aer liber care va avea loc la muzeu, în amfiteatrul natural”, a arătat Grigore Şteţ, administratorul firmei de transport în comun Mara Nord.

Autobuzele vor circula după un program bine stabilit. Pentru început se va circula din 30 în 30 de minute, iar mai apoi din oră în oră.

 

Din cauza aglomeraţiei, dar şi a maşinilor parcate necorespunzător, cazuri cu care s-au confruntat anul trecut, şoferii autobuzelor au fost nevoiţi să lase clienţii în staţia de la Jandarmerie, iar în acest an se doreşte evitarea de astfel de situaţii.

 
 

„Am pus la dispoziţie un autobuz din Cuza Vodă, de la capăt de linie, de acolo se va face plecarea începând cu ora 15, traseul va fi cel clasic până la poarta muzeului, iar autobuzul va opri în fiecare staţie de pe centru, pe traseul Unirii, Bogdan Vodă, Jandarmerie şi spre Muzeul Satului. Profit pe această ocazie pentru a ruga organele de Poliţie Locală să faciliteze capătul de linie, la Muzeul Satului, pentru gararea  autobuzului, pentru a avea posibilitatea de a efectua manevrele de întoarcere”.

Grigore Şteţ, administratorul firmei de transport în comun Mara Nord

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.