• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Decembrie , 2014

SIGHET: Strada Tepliţei, ca nouă

După ce a fost asfaltată anul trecut, strada Tepliţei a fost inclusă în proiectul amplu de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal din Sighet, astfel că în această toamnă a suferit modificări. Porţiuni întregi de stradă au fost decopertate pentru a se putea interveni la conductele vechi, care au fost înlocuite.

 

După o perioadă destul de lungă în care şoferii circulau cu dificultate pe strada respectivă, asfaltul proaspăt a fost turnat zilele trecute. S-au turnat două straturi de asfalt. Unul de binder şi altul de uzură, pentru a ajunge la înălţimea corespunzătoare. Strada a fost readusă la starea ei de dinainte de începerea lucrărilor, aşa cum este prevăzut în proiect. Serviciul Public de Gospodărire Urbana a demarat lucrările imediat după ce firma care se ocupă de proiect a dat undă verde.

În prezent se mai lucrează şi pe strada Dragoş-Vodă din municipiu, acolo unde se reabilitează partea carosabilă. În perioada următoare se anunţă şi alte lucrări de reabilitare a reţelei de apă şi canal, cuprinse într-un nou proiect. De acesta nu se va mai ocupa firma care a realizat până acum lucrările, firmă care a fost aspru criticată de către sigheteni pentru modul în care şi-a organizat şantierul, ci de o altă companie, care a câştigat licitaţia. În prezent se aşteaptă obţinerea autorizaţiilor de construcţie. Termenul de finalizare a lucrărilor cuprinse în cadrul acestui proiect este luna decembrie a anului viitor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.