• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 August , 2015

SIGHET: Strada Mihai Marina, asfaltată după lucrările la reţeaua de apă şi canal

Locuitorii de pe strada Mihai Marina din Sighet se vor putea bucura de un covor asfaltic nou. Lucrările au început în această dimineaţă şi se vor finaliza pe parcursul zilei de mâine. Reprezentanţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana spun că asfaltul va fi rezistent, permiţându-le şi autovehiculelor de mare tonaj să circule pe această stradă.

 

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de apă şi canal de pe strada Mihai Marina, care s-au întins pe mai multe luni, a început şi următoarea etapă de lucru.

„S-au terminat lucrările de îmbunătăţire a reţelei de apă-canal. Strada a fost deteriorată în proporţie de peste 50%, motiv pentru care s-a ajuns la concluzia că trebuie turnat un nou covor asfaltic, astfel nu se vor face doar completări după tăieturile celor de la TCM Nord, pentru că se va turna un covor”, a explicat şeful compartimentului reparaţii şi întreţinere străzi de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana, Vasile Pârja.

Noul covor asfaltic va avea o grosime de 6 cm, ceea ce va permite şi circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe această stradă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.