• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 August , 2015

SIGHET: Societatea Mara Nord cumpără cinci autobuze din Germania

Începând cu săptămâna viitoare, parcul auto al societăţii de transport în comun Mara Nord se va completa cu 5 autobuze second hand, care vor fi aduse din Germania. Era necesară achiziţionarea acestor autobuze, dat fiind faptul că în aproximativ o lună va începe şcoala, iar societatea sigheteană ducea lipsă de maşini.

 
 

O comisie de specialitate se va deplasa pe parcursul săptămânii viitoare în Germania pentru a achiziţiona mijloacele de transport în comun. Vor sosi 3 autobuze Mercedes, după care vor fi aduse şi celelalte două. Aceste autobuze sunt aşteptate cu nerăbdare de reprezentanţii Mara Nord, mai ales că din totalul de 11 autobuze aduse în anul 2009 şi 2010 din Olanda doar 5 mai funcţionează.

 

„De aceea se impune, iar Consiliul Local a înţeles şi a hotărât în timp util finanţarea acestor 5 autobuze, asta în prima fază, pentru că anul viitor societatea sigur va beneficia de finanţare pentru încă 5-6 autobuze. Săptămâna viitoare le vom avea în curte, le vom pregăti pentru înmatriculare, pentru că şi asta durează, după care va fi nevoie de verificarea tehnică, inspecţiile tehnice periodice şi toate aceste acţiuni necesare pentru siguranţa în circulaţie, atât a călătorului, cât şi a societăţii”, a declarat Grigore Şteţ, directorul Mara Nord.

Până acum, societatea de transport în comun Mara Nord a mai achiziţionat autobuze second hand, dar nu din Germania, ci din Olanda.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.