• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Octombrie , 2014

SIGHET. Se caută poliţişti locali

Cei care sunt interesaţi să devină poliţişti locali se pot înscrie în termen de 20 de zile la concursul pentru ocuparea acestui post. Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor funcţii publice vacante în cadrul Direcţiei Poliţia Locală.

 

Anunţul a fost făcut public în cursul zilei de astăzi, iar persoanele interesate pot să se înscrie pe bază de dosar. Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc la începutul lunii decembrie. Până atunci persoanele cu studii superioare, dar şi cele cu studii medii îşi pot întocmi actele necesare, care trebuie depuse la camera 6 din cadrul primăriei.

„Este disponibil un post vacant de conducere şi două posturi vacante de execuţie. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 9 decembrie 2014, la ora 10:00 cel de conducere şi la ora 11:00 pentru celelalte două posturi. Aş vrea să subliniez faptul că toţi cei vor să îşi depună dosarele, dar care au nevoie şi de informaţii, pot să le obţină de la camera 6 din cadrul Primăriei Sighet, iar dosarele se depun în maximum 20 de zile de la publicarea celor două anunţuri în Monitorul Oficial”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighetu Marmaţiei, Mirela Buftea.

 

Unul dintre posturi este cel de şef birou circulaţie în cadrul Poliţiei Locale, iar celelalte două sunt de poliţist local clasa I, grad profesional asistent, şi poliţist local clasa III, grad profesional superior.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.