• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Februarie , 2015

SIGHET: Scutiţi de majorări de întârziere

O mulţime de sigheteni au beneficiat în ianuarie de scutiri de majorări de întârziere după ce şi-au plătit integral toate datoriile, inclusiv amenzile, şi au achitat şi jumătate din impozitul pe anul 2015. Termenul limită pentru a beneficia de scutirea de la plata majorărilor este 31 martie.

 

Prima lună din anul 2015 a reunit la casieriile Direcţiei de Venituri din municipiul Sighetu Marmaţiei mii de persoane dornice să-şi achite impozitele şi să beneficieze de scutirile de majorări de întârziere. Dintre persoanele care trebuie să-şi plătească impozitul pe clădiri, 26% şi-au achitat dările către stat în luna ianuarie, iar peste 3000 dintre acestea au beneficiat de scutirile de majorări de întârziere. 23% dintre sighetenii deţinători de terenuri au trecut pe la casieriile Direcţiei de Venituri în prima lună din an, pentru a-şi plăti impozitele, iar dintre aceştia 1810 au fost scutiţi de majorările de întârziere. Şi în cazul posesorilor de autoturisme bonificaţia de reducere a majorărilor de întârziere a fost acordată pentru 1211 persoane, din cei 22% din totalul proprietarilor de maşini care şi-au achitat datoriile în luna ianuarie.

Sighetenii se mai pot bucura de scutirea majorărilor de întârziere până în data de 31 martie, condiţia esenţială fiind achitarea tuturor restanţelor acumulate şi plătirea în avans a jumătate din impozitul aferent anului 2015.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.