• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Octombrie , 2015

SIGHET: Şase proiecte au fost aprobate de consilierii locali

6 proiecte de hotărâre au fost aprobate săptămâna trecută de către aleşii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei în cadrul şedinţei ordinare aferente lunii septembrie. Ordinea de zi a fost suplimentată cu un proiect vizând demararea construcţiei podului nou, după moară, pe strada Valea Cufundoasă, proiect care însă nu a trecut de votul celor 18 consilieri întruniţi în şedinţă. Subiect de discuţie a fost şi pe marginea proiectului de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Sighetu Marmaţiei, în cadrul consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2015-2016.

 

Aleşii locali nu au putut cădea de acord pe seama celor propuşi, astfel că, în cele din urmă proiectul a fost aprobat cu excepţia a două unităţi de învăţământ care vor funcţiona cu vechile consilii de administraţie, până la următoarea şedinţă. Este vorba despre Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand” şi Colegiul Naţional „Dragoş-Vodă”. Celelalte cinci proiecte de hotărâre au fost aprobate în unanimitate.

 

Consilierii locali şi-au exprimat votul pentru aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice pentru semestrul al II-lea al anului 2015 aferent aparatului de specialitate al primarului, Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor precum şi Poliţiei Locale, pentru efectuarea unor operaţiuni de cadastru şi publicitate imobiliară pentru două imobile situate pe strada Ioan Mihalyi de Apşa şi Unirii, dar şi pentru înfiinţarea grupului de lucru local prevăzut în strategia Guvernului de incluziune a cetăţenilor români aparţinând minorităţii rrome pentru perioada 2015-2020.

Aleşii locali au votat ca Dana Ivaşcu şi Petru Tomşa să fie cei doi consilieri locali care să facă parte din comisia acestui grup.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.