• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 6 August , 2015

SIGHET: Săptămâna viitoare ajunge primul autobuz din cele cinci care vor fi cumpărate de Mara Nord

Săptămâna viitoare, parcul auto al societăţii de transport în comun Mara Nord se va îmbogăţi cu încă un autobuz. Consiliul Local a aprobat sursa de finanţare necesară îmbunătăţirii parcului auto al societăţii, astfel că sunt aşteptate să sosească în total 5 autobuze până la finalul toamnei.

 
 
 

Cumpărarea unor autovehicule pentru transportul în comun este un proces îndelungat, care impune respectarea anumitor etape în ceea ce priveşte modalităţile de achiziţii publice. Îmbunătăţirea parcului auto al societăţii de transport în comun Mara Nord va începe săptămâna viitoare, când este aşteptat să sosească unul dintre cele 5 autobuze care vor fi cumpărate.

 

„Din fericire putem spune cu certitudine că vor veni, este o chestiune de timp. Primul autobuz va veni săptămâna viitoare, spun primul autobuz pentru că pe legislaţia de achiziţie suntem obligaţi să respectăm achiziţia prin licitaţie, prin sistemul electronic de achiziţii publice, care cere timp. Limita noastră de competenţă de până la 30.000 de lei ne dă voie să facem achiziţii pe cererea de ofertă-preţ şi ne încadrăm. Este un fapt îmbucurător”, a explicat administratorul societăţii de transport în comun Mara Nord, Grigore Şteţ.

Calendarul achiziţiilor autovehiculelor destinate transportului în comun va continua în toamnă.

 

„Celelalte 4 autobuze sperăm, cu respectarea legislaţiei, să reuşim să le achiziţionăm în toamna acestui an. Este obligatoriu! Concluzionând, un fapt îmbucurător este că acţionarul unic, şi anume Consiliul Local, responsabil de starea parcului nostru şi de asigurarea unui transport urban în mod decent, a luat hotărârea de achiziţionare, având banii asiguraţi. Sursa de finanţare este asigurată şi cât de repede vom aduce autobuzele acasă”, a punctat administratorul societăţii de transport în comun.

 

Reprezentanţii Mara Nord susţin că cele 5 autobuze care vor intra în parcul auto al societăţii vor îmbunătăţi considerabil condiţiile oferite călătorilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.