• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Septembrie , 2015

SIGHET: Proiect de 150 de locuri de parcare, care s-ar putea finaliza în această toamnă

Municipiul Sighetu Marmaţiei se confruntă cu problema locurilor de parcare, în special pe perioada verii, când sighetenii plecaţi la muncă peste hotare vin să îşi petreacă vacanţa acasă sau să-şi viziteze rudele. Primarul Ovidiu Nemeş a venit cu iniţiativa de a construi o parcare în spatele aleii pietonale, încă din anul 2013, însă proiectul a fost ţinut pe loc de către unii aleşi locali. Edilul recunoaşte că este o lucrare complicată, însă dă asigurări că în cel mai scurt timp se va rezolva şi această problemă.

Proiectul se află în stadiul realizării studiului de fezabilitate, care urmează să fie supus votului consilierilor locali cu prima ocazie. Dacă ultimul proiect de hotărâre referitor la această lucrare a fost contestat de către anumiţi consilieri locali din diferite motive, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei speră ca, la următoarea şedinţă, proiectul de hotărâre să fie aprobat şi să se poată demara lucrările.

„E o lucrare grea, complicată, pe care o mai complică şi colegi de-ai mei, pe care o mai ţin pe loc unii din diverse interese, unii care mai au nişte construcţii pe terenuri ale Primăriei. I-am dat de cap până la urmă, în cel mai scurt timp, cei de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana îşi vor face treaba acolo, vor scoate şi proiectul, la studiul de fezabilitate deja se lucrează, e contractat, astfel încât în următoarea şedinţă de Consiliu Local să fie prezentat, va trebui votat de plenul Consiliului Local şi însuşit, iar dacă lucrurile decurg bine în toamna aceasta îl şi finalizăm”, a declarat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

Proiectul presupune amenajarea a 150 de locuri de parcare în spaţiul liber din spatele străzii pietonale, cuprins între străzile Corneliu Coposu, Gheorghe Şincai şi Bogdan-Vodă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.