• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Mai , 2015

SIGHET: Pete de culoare în tot orașul - plantările de flori ornamentale sunt pe ultima sută de metri

Municipiul Sighetu Marmației va avea o mulțime de pete de culoare și în acest sezon cald. Reprezentanții Serviciului Public de Gospodărire Urbana sunt pe ultima sută de metri cu plantarea florilor care vor înfrumuseța întreg orașul.

Muncitorii de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana lucrează de zor în acest zile. În timp ce unii toaletează gardurile vii din zona Parcului Central, alții se ocupă de plantarea florilor ornamentale.

 

„Se lucrează intens la plantarea florilor anuale, cele ce decorează din perioada mai-iunie până toamna târziu. Am început cu sensurile giratorii, sunt cele mai importante puncte din oraș. Deja am schimbat panseluțele, care sunt bienale și sunt trecute deja, cu flori anuale. Urmează să mai lucrăm pe zona centrală, în Parcul Central, și urmează amplasarea ghivecelor de mușcate pe stâlpi și a butoaielor mari de mușcate în diferite zone ale orașului”, a specificat inginerul responsabil pentru spații verzi, Marta Alb.

 

Butoaiele cu mușcate vor fi amplasate în tot orașul. În maximum două săptămâni, reprezentanții Serviciului Public de Gospodărire Urbana speră să finalizeze aceste lucrări.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.