• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 4 Martie , 2015

SIGHET: Mai multe străzi sunt închise pentru reabilitarea reţelei de apă şi canal

În municipiul Sighetu Marmaţiei se lucrează de zor în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canal”, proiect care are ca termen de finalizare sfârşitul anului 2015. Mai multe străzi sunt închise, în timp ce pe altele utilajele încearcă să facă loc autoturismelor pentru a se putea deplasa.

 

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe unele străzi. Mai există şi porţiuni de drum închise circulaţiei autovehiculelor întrucât străzile sunt prea înguste, iar muncitorii nu au unde să depoziteze materialele necesare, ori, după caz, săpăturile sunt de aşa natură încât ocupă una dintre benzi.

 

Strada Gutinului din Sighetu Marmaţiei este închisă de mai bine de o săptămână, iar utilajele acţionează de zor pentru reabilitarea reţelei de apă uzată. În această situaţie mai sunt şi alte străzi de pe raza municipiului.

O altă stradă cu restricţii de circulaţie este strada Ion Luca Caragiale. Aceasta este închisă de săptămâni bune, iar lucrările la aducţiunile de apă şi canal sunt aproape de final. De îndată ce vremea se va mai încălzi, aceasta va fi readusă la starea iniţială. Deocamdată au fost executate lucrările, iar şanţurile au fost acoperite cu balast. Totodată se lucrează şi în cartierul Unirii, în cartierul Independenţei la intrare pe Câmpu Negru şi pe strada Dragoş-Vodă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.