• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 August , 2015

SIGHET: Lucrări în grafic la Centrul de informare turistică

Lucrările la Centrul de informare turistică din Sighetu Marmaţiei merg din ce în ce mai bine. Autorităţile locale spun că partea de construcţie a clădirii va fi finalizată până în luna septembrie. În această perioadă se lucrează intens la construirea acestei clădiri din centrul municipiului.

 
 

Contractul de finanţare pentru proiectul punctului de informare turistică a fost semnat în luna ianuarie a acestui an, iar lucrările au început în luna aprilie.

 

„Lucrările merg conform planului de management. În acest moment ne aflăm undeva pe la jumătatea lucrărilor. Cu partea de construcţie, după cum se observă, ne aflăm spre final şi ne gândim că undeva prin septembrie vom putea finaliza în mare parte clădirea, urmând să achiziţionăm echipamentele care vor mobila această clădire, inclusiv achiziţia site-ului. Mai târziu vom amenaja şi zona imediat adiacentă a acestei clădiri”, a declarat Viorel Miculescu, inginerul şef în cadrul biroului tehnic al Primăriei Sighetu Marmaţiei.

 

Centrul de informare turistică se doreşte a fi doar punctul de la care se va porni modernizarea centrului vechi al municipiului Sighetu Marmaţiei, iar finanţarea pentru acest proiect vine din partea Guvernului, prin Ministerul Turismului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.