• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Iunie , 2015

SIGHET: Lucrări de întreţinere a gazonului la Stadionul Solovan, pentru ca acesta să arate impecabil la începerea campionatului

Pauza competiţională la fotbal este binevenită nu doar pentru fotbalişti, ci şi pentru refacerea gazonului bazelor sportive. La Sighetu Marmaţiei, Stadionul Municipal Solovan a fost introdus într-un program de întreţinere semestrială, deoarece se doreşte ca arena să fie la cel mai bun nivel la începerea campionatului.

 
 

Lucrările de întreţinere au demarat şi la terenul de antrenament, deoarece gazonul de pe acesta lipsea pe porţiuni destul de mari.

„S-au făcut lucrări şi pe terenul 1 şi pe terenul 2. Pe terenul principal s-a făcut perforarea, nisiparea, fertilizarea cu îngrăşământ chimic, dar şi o nouă însămânţare. Vom înlocui scaunele care sunt rupte, vom face curăţenie şi tot ceea ce mai lipseşte în tribune. Pe terenul doi a avut loc compactarea solului, supraînsămânţarea şi fertilizarea cu îngrăşământ chimic şi nivelare cu grapa”, a spus Paul Hreniuc, administratorul stadionului.

 

În perioada următoare se urmăreşte să se intervină şi la tribunele în care nu sunt amplasate scaune, dat fiind faptul că echipa de fotbal CSM Sighet este susţinută de foarte mulţi fani la fiecare meci.

„Se vor găsi soluţii şi pentru celelalte tribune, mai ales că una dintre ele trebuie reparată aproape în totalitate, acum aşteptăm să se usuce partea aceasta renovată şi vom mai putea acţiona”, a mai spus administratorul stadionului.

 

Deoarece se doreşte ca stadionul să fie într-o stare cât mai bună, iar gazonul să se prezinte impecabil la începerea meciurilor, pentru realizarea lucrărilor a fost contactată o firmă care s-a ocupat în trecut şi de întreţinerea gazonului pe multe stadioane, atât din ţară, cât şi din străinătate, cum ar fi Arena Naţională din Bucureşti sau noul stadion din Debrecen.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.