• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 03 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Septembrie , 2014

SIGHET: În cartierul Unirii au demarat lucrările pentru amenajarea unui parc

Locuitorii din cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei se vor bucura de un nou spaţiu de odihnă şi de agrement. În spatele blocului Dalas, au debutat astăzi lucrările pentru amenajarea unui nou parc.

 

Noul parc din Unirii este o surpriză atât pentru copiii din zonă, cât şi pentru adulţi, întrucât un loc de joacă şi de recreere nu exista în apropiere.

„E o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor acestei zone, şi anume aceea de a face un parc, un loc de joacă pentru copii şi un loc de recreere atât pentru cei tineri, cât şi pentru cei vârstnici. Era acest teren aici, pe care Primăria a stabilit să facem acest loc de joacă. În componenţa lui va avea şi un loc de teren de baschet, astfel încât copiii acestui cartier să se poată bucura şi ei de o copilărie mai frumoasă şi una în care primăria face un pas în sprijinul lor şi le oferă condiţii prielnice pentru a se juca în cartier”, a declarat Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei.

Copiii din zonă nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în alte zone pentru a-şi petrece timpul liber cu prietenii. Lucrările care au început astăzi se vor finaliza în aproximativ o lună.

Locuitorii din această zonă spun că se bucură de această iniţiativă.

 

„Termenul pe care constructorii îl au este de 30 de zile, eu sper să se încadreze în acest termen, astfel încât disconfortul pe care îl oferim locuitorilor acestei zone să fie unul cât de mic, iar în continuare să se bucure de un peisaj frumos şi de un loc de joacă unde copiii lor să-şi poată petrece timpul”

Ovidiu Nemeş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.