• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 17 Iunie , 2015

SIGHET: Elevii cu performanţe deosebite vor fi premiaţi de primarul Ovidiu Nemeş

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, va premia, la începutul săptămânii viitoare, elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. Pentru a încuraja performanţa în domeniul educaţional, luni, de la ora 12:00, în sala Transist a Primăriei, în cadrul unei festivităţi, edilul oraşului va răsplăti şefii de promoţie şi olimpicii cu diplome de excelenţă pentru rezultatele avute în acest an şcolar.

 
 

Este al treilea an în care municipalitatea îşi arată aprecierea faţă de tinerii care duc mai departe reputaţia oraşului în ceea ce priveşte performanţa la învăţătură. Zeci de olimpici de la toate materiile, dar şi şefi de promoţie de la toate instituţiile de învăţământ vor fi prezenţi la această festivitate.

 

„O activitate a municipalităţii, a Primăriei, a mea, care vine să certifice valoarea. Tinerii care au devenit şefi de promoţie datorită rezultatelor extraordinare pe care le-au avut la învăţătură şi au obţinut rezultate foarte bune la olimpiadele organizate la nivel naţional trebuie să fie răsplătiţi. Sunt ambasadorii noştri în ceea ce priveşte învăţătura şi modul în care ne reprezintă la aceste competiţii. Noi, ca Primărie, suntem mândri de ei, eu, ca şi primar, sunt foarte mândru şi ne punem bazele şi speranţele în ceea ce vor deveni ei pentru binele şi viitorul acestui municipiu”,

a precizat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

Scopul premierii este de a încuraja performanţa în orice domeniu educaţional şi totodată de a le transmite tinerilor sigheteni că municipalitatea le preţuieşte valoarea.

 

„I-aş felicita pe toţi cei care reuşesc să termine cu bine anul şcolar. Celor care termină clasa a XII-a le urez succes în ceea ce vor alege pe viitor. Celor care pleacă la facultate le doresc să revină aici, în Sighetu Marmaţiei, şi să reuşim să construim oraşul în care ei să-şi dorească să se întoarcă. Iar pentru ceilalţi, să aibă o vacanţă plăcută, cu bucurii şi cu linişte!”, a transmis edilul municipiului.

 

În sala Transist a Primăriei, luni, de la ora 12:00, se vor reuni cei mai buni elevi din oraş pentru a marca, alături de edilul local, finalul de an şcolar şi pentru a-şi primi premiile.

Pe lângă această manifestare, în acest an municipalitatea organizează şi un alt eveniment, de această dată în ceea ce priveşte performanţele sportive. Toţi tinerii cu rezultate foarte bune în sport vor fi şi ei răsplătiţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.