• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Octombrie , 2015

SIGHET: Două străzi vor avea sens unic de la 1 octombrie

Două străzi din municipiul Sighetu Marmaţiei îşi schimbă regimul de circulaţie, începând cu data de 1 octombrie. Astfel, strada Dr. Ion Buteanu şi cea care face legătura între Gheorghe Şincai şi Bogdan Vodă, stradă care iese la sensul giratoriu din zona Big, vor deveni străzi cu sens unic.

Pentru a descongestiona traficul intens de pe cele două străzi, actualmente cu două sensuri de mers, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, a solicitat Comisiei de circulaţie să analizeze această posibilitate de a restricţiona circulaţia la un singur sens. Dat fiind faptul că, în ciuda indicatoarelor care interzic acest lucru, şoferii staţionează sau îşi parchează maşinile pe marginea celor două străzi, îngreunând astfel traficul rutier, Comisia de circulaţie a decis ca această măsură să fie adoptată cât de curând. Hotărârea a fost luată la începutul acestei luni şi va intra în vigoare începând cu data de 1 octombrie.

„Am achiziţionat indicatoarele necesare, iar mâine după-masă, adică în data de 30 septembrie, vor fi amplasate, pentru ca hotărârea să intre în vigoare începând cu data de 1 octombrie. Sperăm ca aceste măsuri să ajute la fluidizarea traficului şi să se evite aglomeraţia din zona sensului giratoriu. Cu toate că există indicatoare care interzic oprirea pe cele două străzi, foarte multă lume nu respectă acest lucru”, a declarat Vasile Oniţa, şeful biroului siguranţa circulaţiei din cadrul Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

Drept urmare, maşinile care circulă pe strada Gheorghe Şincai nu vor mai putea ieşi pe strada Bogdan-Vodă, pe lângă Biserica Sf. Iosif Mărturisitorul, ci doar de pe strada Bogdan Vodă înspre strada Gheorghe Şincai. În privinţa tronsonului care face legătura cu sensul giratoriu din zona Big, şoferii vor putea circula doar pe sensul strada Gheorghe Şincai – Bogdan-Vodă, nu şi invers.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.