• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Septembrie , 2014

SIGHET: Depozitarea lemnelor pe spaţiul public se sancţionează cu amenzi usturătoare

Temperaturile destul de scăzute din ultimele zile i-au făcut pe sigheteni să se gândească mai repede decât de obicei la sezonul rece, aşa încât au trecut din timp la aprovizionarea cu lemne. Oamenii sunt însă atenţionaţi cu privire la modul de depozitare, întrucât ocuparea spaţiului public se sancţionează conform reglementărilor stabilite de Consiliul Local.

 

Pentru că nu au altă soluţie, cei care locuiesc la bloc îşi descarcă lemnele în cartier. Aceştia însă trebuie să se grăbească şi să le depoziteze cât mai repede, întrucât sunt pasibili de amenzi de până la 1.500 de lei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru sighetenii care locuiesc la casă, cu atât mai mult cu cât aceştia îşi descarcă lemnele în general pe trotuare şi pe partea carosabilă.

„Conform Hotărârii Consiliului Local 72 din 2009, cei care ocupă domeniul public abuziv, în acest caz cu lemne, chiar şi pe o perioadă foarte scurtă de timp, riscă amenzi cuprinse între 500 şi 1500 de lei”, a declarat Mirela Buftea, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei.

Aceste cazuri ajung la cunoştinţa inspectorilor din cadrul Primăriei, fie în urma constatării agenţilor Poliţiei Locale, fie în urma unor reclamaţii. Cetăţenii au la dispoziţie câteva ore pentru a-şi muta lemnele pe domeniul privat, în caz contrar sunt pasibili de amenzi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.