• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Septembrie , 2015

SIGHET: De luni, elevii îşi pot face abonamente la transportul în comun cu 50% reducere

Începând de săptămâna viitoare, elevii care circulă cu autobuzele societăţii Mara Nord îşi pot face abonamente cu reducere de 50%. Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei va deconta şi în acest an jumătate din valoarea unui abonament de transport, pentru a veni în sprijinul elevilor care fac naveta.

 

Societatea de transport în comun Mara Nord le oferă posibilitatea elevilor de a-şi face abonamente strict pentru perioada şcolii, adică începând cu jumătatea lunii septembrie.

 

„Pachetul nostru de servicii care face referire strict la elevi odată cu începerea noului an şcolar constă în eliberarea de abonamente pentru două săptămâni, din 15 septembrie, până la sfârşitul lunii. Copiii trebuie să ştie acest lucru, deoarece este o facilitate dată atât de Consiliul Local, prin suportarea a 50% din preţul abonamentului, şi de către noi, tipărind abonamentele numai pentru 15 zile şi nu luna întreagă”, a explicat directorul societăţii de transport în comun Mara Nord, Grigore Şteţ.

 

Pentru a beneficia de aceste abonamente, elevii trebuie să se prezinte la dispeceratul societăţii cu buletinul şi o adeverinţă de la şcoala la care învaţă.

„Începând cu data de 7, adică de luni, până la începerea şcolii, inclusiv în data de 15 septembrie, elevii pot veni la dispeceratul nostru de pe strada 22 Decembrie pentru a-şi întocmi aceste abonamente. Preţul este 50% din valoarea abonamentului, iar gratuitatea suportată de bugetul local se referă la absolut toate traseele”, a mai punctat Grigore Şteţ.

 

Elevii vor beneficia de aceste gratuităţi şi după data de 1 octombrie, având posibilitatea de a-şi face abonamente lunare pentru transport.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.