• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Septembrie , 2015

SIGHET: Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei va beneficia de susţinere financiară din partea Consiliului Local

Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei va beneficia de susţinere financiară din partea Consiliului Local în noul sezon competiţional, după ce proiectul de hotărâre în acest sens, iniţiat de către consilierul local Petru Tomşa, a fost votat de către consilierii locali.

Proiectul de hotărâre a fost supus la vot în cadrul şedinţei ordinare de astăzi şi a avut parte de 11 voturi „pentru” şi 3 abţineri. În expunerea sa de motive, în calitate de iniţiator al acestui proiect, consilierul Petru Tomşa a arătat că această decizie este una importantă, deoarece clubul sportiv se află la începutul unui nou sezon competiţional, iar în cel precedent a avut o evoluţie foarte bună, făcând parte din al treilea eşalon fotbalistic al ţării şi clasându-se pe locul patru.

Consilierii locali şi-au exprimat acordul pentru susţinerea financiară a clubului cu suma de 396.543 lei, sumă de care clubul are nevoie pentru a-şi putea desfăşura activitatea în noul sezon competiţional care începe mâine. Din cei 14 consilieri locali care au votat astăzi proiectul de hotărâre, 11 au dat aviz favorabil, în timp ce trei aleşi locali s-au abţinut. Este vorba despre Ildiko Bereş, Csaba Tobias şi Găvrilă Mihali. În aceste condiţii, proiectul de hotărâre a primit undă verde.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.