• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 17 Iunie , 2015

SIGHET: Centrul de zi „Acasă” va fi inaugurat la începutul lunii iulie

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Centrul de zi „Acasă” va fi inaugurat. Copiii, dar şi vârstnicii din Sighet vor avea şansa să beneficieze de consiliere psihologică şi de modalităţi plăcute de petrecere a timpului liber odată cu deschiderea centrului

 
 

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială sunt încântaţi de condiţiile de care vor beneficia cei care vor frecventa centrul şi speră ca inaugurarea acestuia să aibă loc la începutul lunii iulie.

Camerele încăpătoare, luminoase şi cu un design modern, dar şi spaţiile sanitare dotate corespunzător caracterizează Centrul de zi „Acasă”, care se va deschide în curând. La parterul instituţiei, bătrânii vor avea la dispoziţie un spaţiu pentru petrecerea timpului liber, la etajul I va fi amenajat un centru de zi pentru copii, iar la mansardă vor fi amplasate cabinetele de consiliere psihologică.

 

Lucrările la Centrul de zi „Acasă” sunt pe ultima sută de metri. Toate încăperile au fost finisate conform standardelor europene existente la ora actuală. La acest centru vor putea veni atât copiii, cât şi bătrânii din municipiul Sighetu Marmaţiei pentru a putea beneficia de consiliere psihologică şi multe activităţi interesante. Mai urmează doar amplasarea mobilierului deja comandat şi ocuparea organigramei. Toate posturile vor fi scoase la concurs după hotărârea Consiliului Local.

 

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială se declară mulţumiţi de stadiul avansat al lucrărilor şi intenţionează să demareze cât mai repede după inaugurarea centrului activităţile corespunzătoare.

„Suntem la finalizarea lucrărilor. Deja am comandat mobilierul, inclusiv jaluzelele. Aşteptăm ca săptămâna viitoare să terminăm cu curăţenia şi să ne apucăm de montat toate obiectele de mobilier pe care le-am comandat. Sperăm ca la sfârşitul lunii sau începutul lunii iulie să facem deschiderea oficială. Aşteptăm aprobarea organigramei de către Consiliul Local, iar după aceea vom demara angajările pentru Centrul social Acasă.”, a specificat directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din municipiu, Georgeta Delescu.

 

După aprobarea organigramei de către Consiliul Local vor fi scoase la concurs posturi precum: educator, kinoterapeut, medic, asistent medical, asistent social şi psiholog. Centrul de zi „Acasă” va fi o nouă componentă a Direcţiei de Asistenţă Socială.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.