• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Iulie , 2015

SIGHET: Centrul de zi „Acasă” este la un pas de inaugurare

Centrul Social „Acasă” este la un pas de inaugurare. Pregătirile pentru deschiderea noului centru adresat atât copiilor, cât şi vârstnicilor merg în linie dreaptă, astfel că toate încăperile dispun deja de piesele de mobilier necesare. În funcţie de decizia Consiliului Local al municipiului Sighetu Marmaţiei, va fi stabilită şi data exactă a inaugurării acestuia.

Adresabilitatea centrului va fi atât pentru copii, cât şi pentru bătrâni. Într-un mediu plăcut, amenajat conform standardelor europene, cei care vor frecventa centrul vor avea şansa să beneficieze de consiliere psihologică şi de modalităţi plăcute de recreere.

 

„Pentru Centrul Social Acasă au sosit primele obiecte din mobilier. O parte din ele au fost deja montate. Pot să spun că centrul de zi pentru copii este dotat complet cu mobilier, iar centrul de zi pentru bătrâni este în proporţie de 80%. La fel şi cabinetele de psihologie. Noi încercăm să ne apropiem foarte curând de finalizarea proiectului din toate punctele de vedere şi cât de curând să putem face inaugurarea”, a menţionat directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Sighet, Georgeta Delescu.

 

La parterul instituţiei, bătrânii vor avea la dispoziţie un spaţiu pentru petrecerea timpului liber, la etajul I va fi amenajat un centru de zi pentru copii, iar la mansardă vor fi amplasate cabinetele de consiliere psihologică. Şedinţa de Consiliu Local din această lună va decide data inaugurării noului centru.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.