• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Aprilie , 2015

SIGHET: Cei care nu au returnat banii de încălzire primiţi necuvenit au intrat în vizorul ANAF şi riscă executarea silită

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din Sighet au reuşit să strângă până acum 62% din sumele încasate necuvenit drept ajutoare de încălzire. Datele celor care nu şi-au clarificat situaţia ajutoarelor de încălzire primite pe nedrept au fost trimise către ANAF, care va trece la executări silite.

Beneficiarii ajutoarelor de încălzire din perioada 2011-2014 care au fost înştiinţaţi acasă printr-o dispoziţie că au obligaţia de a returna o anumită sumă de bani şi nu s-au prezentat la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială au fost luaţi în vizorul ANAF. Pentru început, persoanele aflate în această situaţie vor fi înştiinţate printr-o adresă scrisă trimisă la domiciliu, iar după aceea va urma executarea silită, cei în cauză fiind obligaţi să înapoieze statului sumele de bani de care au beneficiat necuvenit.  Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din municipiu trag un semnal de alarmă şi pentru beneficiarii ajutoarelor de încălzire din sezonul 2014-2015. Cei care au avut în conturile bancare sume mai mari de 3000 de lei sunt rugaţi să returneze banii în situaţia în care i-au ridicat, întrucât aceştia trebuie trimişi înapoi dacă au fost primiţi necuvenit.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.