• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Iulie , 2015

SIGHET: Campania de strângere a semnăturilor de demitere a premierului, derulată la nivel naţional de către PNL, a prins ecou şi în municipiu

„Demite-l! Semnează-i demisia lui Ponta!” a fost mesajul transmis sighetenilor de către membrii PNL şi TNL pe tot parcursul acestor zile. Campania derulată la nivel naţional de către Partidul Naţional Liberal a prins ecou şi în municipiul Sighetu Marmaţiei. Încă de la orele dimineţii, pe platoul central a fost instalat un cort în incinta căruia sighetenii puteau semna pentru demisia premierului. Reprezentanţii TNL susţin că şi în perioada următoare strângerea semnăturilor va continua.

 

Toţi cetăţenii care au trecut astăzi prin zona centrală a municipiului Sighetu Marmaţiei au citit mesajul inscripţionat pe cortul amplasat de către membrii PNL şi TNL.

 

„Suntem într-o campanie în plină desfăşurare de adunare de semnături în toate judeţele din România, o campanie care generează aportul de susţinere a populaţiei, a ideii noastre de a-l demite pe Victor Viorel Ponta. Important pentru noi este să comunicăm populaţiei obiectivele noastre şi de ce ne încăpăţânăm să-i cerem demisia: suntem singura ţară din Europa care are un premier urmărit penal, fapt care aduce un mare deserviciu României atât pe planul imaginii, cât şi al credibilităţii”, a punctat vicepreşedintele TNL Sighet, Petre Moiş.

 

„Motivul meu este că în perioada de guvernare a domnului prim-ministru Ponta, acesta a promis că face pentru tineri peste un milion de locuri de muncă, iar acum, când a ajuns în funcţie, nu a făcut nimic. Din acest motiv, trebuie să plecăm să lucrăm peste hotare pentru că nu s-a ţinut de cuvânt. Acesta este unul dintre motivele pentru care vrem să-l demitem din funcţie”, a specificat unul dintre membrii TNL, Marius Ivanciuc.

 

„Unul dintre motivele pentru care vrem să-l demitem pe Victor Ponta este că nu a respectat nici o promisiune făcută în campania electorală”, a precizat unul dintre membrii TNL, Dragoş Bledea.

 

Cortul specific campaniei „Demite-l! Semnează-i demisia lui Ponta!” va fi amplasat şi pe parcursul zilelor următoare în diferite zone ale municipiului Sighetu Marmaţiei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.