• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Ianuarie , 2015

SIGHET: Au sosit banii pentru subvenţiile de căldură

Prima tranşă de bani primiţi de la minister pentru subvenţii alocate încălzirii locuinţei pe lemne a ajuns şi în municipiul Sighetu Marmaţiei. Beneficiarii ajutorului de încălzire vor putea intra în posesia banilor începând cu săptămâna viitoare. Subvenţia se distribuie o singură dată şi acoperă cele 5 luni specifice sezonului rece.

 

Din data de 19 ianuarie, sighetenii care beneficiază de ajutorul pentru încălzirea locuinţei pe lemne vor putea să-şi ridice subvenţia de la casieria Direcţiei de Asistenţă Socială Sighet. Această primă tranşă de bani se va distribui conform ordinii alfabetice pe parcursul a două săptămâni doar celor care şi-au depus dosarele până în data de 20 noiembrie. Ceilalţi beneficiari ai ajutorului de încălzire vor primi subvenţii de îndată ce va sosi a doua sumă de bani de la minister. Sighetenii sunt rugaţi să vină la casierie pe parcursul întregii zile, între orele 10-14, nu doar dimineaţa, când de regulă este foarte mare înghesuială.

Beneficiarii sunt rugaţi să se prezinte la casierie cu cartea de identitate, iar cei care nu se pot deplasa trebuie să le dea aparţinătorilor un act medical doveditor sau o împuternicire notarială, doar în acest fel banii vor putea fi ridicaţi de către rudenii. Sumele de bani acordate ca ajutor financiar pentru încălzirea locuinţei pe lemne diferă în funcţie de veniturile pe membru de familie.

Astfel, acestea variază între 16 şi 55 de lei pe lună. Ajutoarele financiare acoperă cele 5 luni specifice sezonului rece, din noiembrie până în martie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.